Γυρίζει στην δράση ο Romano Fenati;

Fenati: Τον θέλουν πίσω…

Ιστορίες… άνευ προηγουμένου εκτυλίσσονται στην υπόθεση Romano Fenati, με φήμες επιστροφής του! Μα τι γίνεται;

Και πριν καλά καλά πούμε ότι έκατσε η σκόνη από τις σκανδαλώδεις ενέργειες του Romano Fenati, γίνεται το αδιανόητο: Κυκλοφορούν φήμες ότι ο Ιταλός όχι απλά θα επιστρέψει στους αγώνες, αλλά τον ζητάνε πίσω… από μέσα!

Πιο συγκεκριμένα, οι φήμες λένε ότι ο ίδιος ο Carmelo Ezpeleta έχει εισηγηθεί την επιστροφή του νεαρού Ιταλού στις πίστες στον αγώνα της Ιαπωνίας, ως ένδειξη καλής θελήσεως και θέλοντας να δώσει μια ευκαιρία «αναγέννησης» του Fenati στα μάτια του κοινού… Με άλλα λόγια, η επιστροφή του Fenati θα έχει όπως λέγεται, αναμορφωτικό χαρακτήρα για τον ίδιο!

Φυσικά, σε μια τέτοια περίπτωση, η ίδια φήμη συμπληρώνει ότι ο Ιταλός θα παρακολουθείται στενότατα κατά την διάρκεια της συμμετοχής του για… προφανείς λόγους. Ποια ομάδα όμως θα τον φιλοξενήσει; Είστε έτοιμοι για αυτό; Έχει ακουστεί ότι η ίδια η ομάδα που τον απέλυσε, η Marinelli Snipers, θα τον βάλει πάλι πάνω στην αγωνιστική του μοτοσυκλέτα!

Ναι, είναι μια από τις ιστορίες για τις οποίες σκέφτεσαι εύκολα -όπως διαβάσαμε και σε διάφορα ελληνικά μέσα- τι… μέσον μπορεί να έχει ο Fenati! Αν αυτό γίνει, μιλάμε για μια απόφαση τουλάχιστον αμφιλεγόμενη, στην χειρότερη σκανδαλώδη και ελπίζουμε πραγματικά, οι άνθρωποι της Dorna να ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν…