Ο Romano Fenati μένει εκτός για όλη την υπόλοιπη χρονιά...

Fenati: Απόφαση-καταπέλτης από την FIM!

Εξέλιξη-βόμβα στην υπόθεση, που διαψεύδει τις φήμες των τελευταίων ημερών κατηγορηματικά! Δείτε τι έγινε…

Αποφασίζοντας να δώσει εξαιρετικά ηχηρό τέλος στις σκανδαλώδεις φήμες, που ήθελαν τον Romano Fenati να αγωνίζεται στο Motegi, η FIM φαίνεται να ανακοίνωσε την αύξηση  της ποινής του. Πιο συγκεκριμένα, ο Fenati πλέον τιμωρείται με αποκλεισμό από όλους τους υπόλοιπους αγώνες της φετινής χρονιάς!

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί μια ακόμη έκπληξη στο… σίριαλ Fenati, καθώς πριν λίγες ώρες μόνο διαβάσαμε ότι υπήρχε σοβαρή πιθανότητα επιστροφή του.  Πολλά πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και ο ισχυρός ανήρ της Dorna, Carmelo Ezpeleta, φαίνεται να είχαν ταχθεί υπέρ μιας σταδιακής «εξιλέωσης» του θερμόαιμου Ιταλού αναβάτη, επιτρέποντάς του να συμμετέχει στους επόμενους αγώνες, αλλά υπό αυστηρή επιτήρηση. Ο στόχος ήταν, η προώθηση της ευγενούς άμιλλας στις πίστες…

Ωστόσο, η FIM φαίνεται να μην σηκώνει μύγα στο σπαθί της, ανακοινώνοντας την αύξηση της ποινής του Fenati από αποκλεισμό 2 αγώνων, στους 6, ουσιαστικά αποκλείοντάς τον μέχρι το τέλος της σεζόν. Είναι πιθανό πως η FIM θέλησε έτσι να αποφύγει την σκανδαλολογία και μια «αμαύρωση» της εικόνας της ως παγκόσμια ένωση μοτοσυκλετιστικού αθλητισμού –κάτι το οποίο είναι απόλυτα λογικό.

Να σημειώσουμε εδώ πως η κατακραυγή εναντίον του Romano Fenati, μετά τις πράξεις του στον αγώνα του Misano, έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, τόσο που πολλοί αναβάτες μεταξύ των οποίων και ο Aleix Espargaro, δηλώνουν πλέον την δυσαρέσκειά τους για την αρνητικότητα αυτή. Φαίνεται πως η ιστορία του 22χρονου Fenati έχει ακόμη «ψωμί».