Έχεις Ducati ή KTM; Δώσε τη δική σου πινελιά

Έχεις Ducati ή KTM; Δώσε τη δική σου πινελιά

Αν θέλεις να δώσεις τη δική σου πινελιά στη μοτοσυκλέτα ή τον εξοπλισμό σου δεν έχεις παρά να επισκεφτείς την εταιρεία Θωμάς Νταής.

Οι μοτοσυκλέτες της Ducati και της KTM είναι από μόνες τους πολύ ιδιαίτερες και ξεχωριστές έχοντας επιβλητική παρουσία στους δρόμους. Η ιδιαίτερη σχεδίαση, τα ηλεκτρονικά συστήματα τελευταίας τεχνολογίας και φυσικά οι επιδόσεις έχουν κάνει τα μοντέλα τους μόνιμους κατοίκους στα όνειρα πολλών αναβατών. Αν είσαι ήδη ένας από τους τυχερούς κατόχους Ducati ή KTM και θέλεις να δώσεις τη δική σου πινελιά στη μοτοσυκλέτα σου, ώστε να την κάνεις να ξεχωρίζει δεν έχεις παρά να επισκεφτείς την εταιρεία Θωμάς Νταής. Εκεί θα βρεις μεγάλη γκάμα από γνήσια αξεσουάρ που θα βελτιώσουν την εμφάνιση και τις επιδόσεις ή θα εκτοξεύσουν την πρακτικότητα και θα κάνουν ακόμα πιο απολαυστική τη συμβίωση με τη μοτοσυκλέτα σου.

Οι συγκεκριμένες εταιρείες όμως διαθέτουν και πλήρη κατάλογο με είδη ένδυσης και αξεσουάρ αναβάτη. Όλα είναι υψηλής ποιότητας και μέσα από τη μεγάλη ποικιλία θα βρεις σίγουρα τα προϊόντα που ταιριάζουν στο προσωπικό σου στιλ. Να θυμίσουμε ότι η εταιρεία Νταής βρίσκεται δίπλα στους κατόχους μοτοσυκλετών Ducati και ΚΤΜ από το 1999 παρέχοντας εξουσιοδοτημένο service. Επίσης δραστηριοποιείται στην λιανική και χονδρική πώληση γνήσιων ανταλλακτικών, αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και είδη ένδυσης αναβάτη, καθώς και λιπαντικά των εταιρειών MOTOREX και SHELL. Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί είναι σε θέση να προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και να δώσουν άμεσα τις πιο συμφέρουσες λύσεις. Η χρήση διαγνωστικών μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας διασφαλίζει ότι κάθε βλάβη θα αντιμετωπιστεί γρήγορα και σωστά προκειμένου να χάσετε όσο τον δυνατόν λιγότερο χρόνο.       

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κασταμονής 136Β, Τ.Κ. 14232, Νέα Ιωνία    
Τηλ.: 210 2797040 / 210 2757158
Email: info@hellinservice002.gr


 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »