Η ομάδα της Kosmocar EKO Ducati είναι έτοιμη να συμμετέχει και πάλι, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας του 2016, το οποίο θα ξεκινήσει την Κυριακή 17 Απριλίου στην Τρίπολη.
Η ομάδα θα διαγωνιστεί στην κορυφαία κατηγορία, Formula Extreme, ενώ ο οδηγός θα είναι ο Σάκης Συνιώρης, ο οποίος έχει κερδίσει 9 φορές το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Οι δοκιμές της αγωνιστικής Ducati Panigale έχουν ήδη πραγματοποιηθεί με επιτυχία στην πίστα των Μεγάρων, ενώ το Σάββατο πριν τον αγώνα θα αποκαλυφθούν και τα νέα αγωνιστικά χρώματα της ομάδας! Οι φίλοι της Ducati και των αγώνων θα μπορέσουν να τα θαυμάσουν και σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Ο Μάκης Παπαδόπουλος, τεχνικός διευθυντής, δήλωσε: “Οι δοκιμές της ομάδας πριν τον πρώτο αγώνα της χρονιάς τελείωσαν με επιτυχία, αφού ρυθμίσαμε την Ducati Panigale στα μέτρα και τη θέση οδήγησης που ταιριάζει στον Σάκη. Στο θέμα του κινητήρα βρήκαμε τις παραμέτρους που θα βοηθήσουν τον οδηγό μας να εκμεταλλευτεί όσο καλύτερα γίνεται τη μεγάλη ιπποδύναμη, ενώ στις αναρτήσεις κάναμε ένα ακόμη βήμα, μετά τις αρχικές δοκιμές μας. Θεωρώ ότι στην Τρίπολη θα παρουσιάσουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο”.
Ο αναβάτης Σάκης Συνιώρης με τη σειρά του είπε σχετικά με τη μοτοσικλέτα: “Όσο περισσότερο οδηγώ την Panigale, τόσο πιο άνετα αισθάνομαι μαζί της και μου αρέσει όλο και πιο πολύ. Βρισκόμαστε σε πολύ καλό επίπεδο ρυθμίσεων και προετοιμασίας και με λίγη δουλειά ακόμη την Παρασκευή και το Σάββατο στις δοκιμές της Τρίπολης θα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον ιδιαίτερα αυξημένο συναγωνισμό της κατηγορίας μας για το 2016. Περιμένω και προσκαλώ τους φίλους των αγώνων να μας υποστηρίξουν με την παρουσία τους”.
Σας περιμένουμε στον πρώτο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας, στις 17 Απριλίου στην Τρίπολη!
Μεσαία προσιτά adventure με 19άρη τροχό εμπρός και τα καλύτερα φρένα
ΚΤΜ 390 Adventure R & X 2025 - Test
EICMA 2025 – SWM SC250X TWIN: Adventure Scooter με 27 ίππους και πίσω αμορτισέρ με μοχλικό
EICMA-2025 Benda: Τρία νέα cruiser με CVT, ηλεκτρονικό συμπλέκτη και V4 κινητήρα
EICMA 2025 – YADEA VELAX U: Εξοπλισμένο με ηλεκτροκινητήρα 4900W και 110χλμ αυτονομίας
Μπορούν οι Κινέζοι να πετύχουν ό,τι οι Ιάπωνες πριν δεκαετίες;
Aprilia Tuono 660 Factory: Με 105 ίππους , 181 κιλά συνολικό βάρος και αναρτήσεις Ohlins
Test Modeka Janika Lady: Τεχνικό μπουφάν 4 εποχών σε άκρως προσιτή τιμή
MV Agusta: Ο πεντακύλινδρος κινητήρας-βόμβα που έκλεψε την παράσταση στην EICMA
Δίσκοι Συμπλέκτη Σετ Suzuki DL 1000 V-Strom
mototriti.gr | Ταυτότητα
Επωνυμία Επιχείρησης: AUTO ΤΡΙΤΗ ΑΕ
Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Αμαρουσίου 14 - Νέο Ηράκλειο, Τ.Κ. 141 22
Νομική Μορφή: ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Α.Φ.Μ.: 998384177
Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ
Στοιχεία Επικοινωνίας:
E-mail: [email protected]
Τηλέφωνο: 211 1085500
Ιστοσελίδα: www.mototriti.gr
Διοικητικά Στελέχη
Ιδιοκτήτες & Κύριοι Μέτοχοι: Δανάη Τριανταφύλλη Δάφνη Τριανταφύλλη
Νόμιμος εκπρόσωπος - Διευθυντής: Νίκος Καρανάσιος
Διευθυντής σύνταξης: Παναγιώτης Σιώπης
Διαχειριστής ονόματος τομέα: ΑUTO ΤΡΙΤΗ Α.Ε.