LIVE: κίνηση στους δρόμους
Εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι - Συνεργάτες MotoΤρίτη

Ο Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων πραγματοποιεί εσπερίδα για το Σύστημα Μεταφορών Αττικής, και για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2014-2020.

Εσπερίδα για τις Μεταφορές από τον ΣΕΣ

Ο Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων θα πραγματοποιήσει εσπερίδα με τίτλο "Σύστημα Μεταφορών Αττικής και ΕΠ 2014-2020" την Πέμπτη 3 Ιουλίου, 2014, στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ (Νίκης 4, Αθήνα).

 
Ο ΣΕΣ ανακοινώνει την ημερομηνία της επόμενης εσπερίδας που θα διοργανώσει την Πέμπτη 3 Ιουλίου, 2014, στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ (Νίκης 4, Αθήνα), και ώρα 5μμ-8.30μμ (προσέλευση 4.45μμ). Η εσπερίδα θα οργανωθεί σε δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος (διάρκειας περίπου 1 ώρας) θα υπάρχουν σύντομες τοποθετήσεις από αρμόδιους φορείς και οργανισμούς, θέτοντας τη βάση για την εκτεταμένη συζήτηση που θα ακολουθήσει στο δεύτερο μέρος.     

Στο δεύτερο μέρος θα δοθεί η ευκαιρία, σε όσους από τους παρευρισκόμενους το επιθυμούν, να συμμετάσχουν με τρίλεπτες τοποθετήσεις επί του θέματος σε μια δημιουργική και ζωντανή συζήτηση. Προσβλέπουμε στη συμμετοχή όλων των μελών του ΣΕΣ, εκπροσώπων φορέων και οργανισμών, και επιστημόνων, καθώς το θέμα των μετακινήσεων στο κέντρο της Αθήνας μας αφορά όλους!

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ