Σε μια πρωτοποριακή κίνηση η ελληνική αντιπροσωπεία της Michelin προσφέρει επιστροφή χρημάτων ως και 25 ευρώ για την αγορά συγκεκριμένων τύπων ελαστικών από 1 Απριλίου ως και 30 Ιουνίου 2015.
Η προωθητική αυτή ενέργεια ισχύει για αγορά ενός ή δύο καινούργιων ελαστικών Michelin ανά πελάτη εντός του τριμήνου Απριλίου - Ιουνίου, προφανώς και με αναδρομική ισχύ για το διάστημα που έχει ήδη μεσολαβήσει ως σήμερα. Επίσης, η προσφορά ισχύει για πέντε συγκεκριμένους τύπους ελαστικών:
Power SuperSport / SuperSport Evo
Pilot Power 3
Pilot Road 4 (Standard, Trail, GT)
Anakee III
Commander II
Το μέγιστο ποσό επιστροφής ανά αγορά είναι 25 ευρώ και αφορά την αγορά δύο ελαστικών που να εμφανίζονται στο ίδιο τιμολόγιο ή απόδειξη. Αν κάποιος έχει αγοράσει μόνο ένα λάστιχο σε αυτήν την περίοδο η επιστροφή που θα λάβει είναι 10 ευρώ - οπότε αντίστοιχα δύο ξεχωριστές αγορές θα τύχουν επιστροφής 20 ευρώ (10+10).
Επίσης να τονίσουμε πως η προσφορά ισχύει μία φορά ανά πελάτη, δηλαδή δε θα λάβει επιπλέον επιστροφές μετρητών κάποιος που ενδεχομένως να έχει αγοράσει λάστιχα για περισσότερες από μια μοτοσικλέτες.
Η διαδικασία που ακολουθεί κάποιος είναι απλή. Μπαίνετε στην ειδική ηλεκτρονική διεύθυνση για τη συμμετοχή σας και συμπληρώνετε τα απαραίτητα στοιχεία που ζητά η εταιρεία (προσωπικά, παραστατικό αγοράς και τραπεζικός λογαριασμός). Όμορφα, απλά και γρήγορα.
Στο τέλος ο συμμετέχων λαμβάνει στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο έναν κωδικό με τον οποίο μπορεί ανά πάσα στιγμή να επιστρέψει στην ιστοσελίδα της προωθητικής ενέργειας και να ελέγξει την πρόοδο της επιστροφής του.