net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μεγάλη χαρά για τους οπαδούς του Αυστραλού η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, έστω και για ένα αγώνα, έστω και για το ότι δεν είναι στο MotoGP.

Επιστροφή Stoner στον αγώνα Suzuka 8hr

Ο θρύλος Casey Stoner θα επιστρέψει στην ενεργό δράση, όχι όμως στο MotoGP όπως θα θέλαμε όλοι, αλλά μόνο για τον οκτάωρο αγώνα αντοχής της Suzuka, δίπλα στους Michael van der Mark και Takumi Takahashi.

 
Ο Αυστραλός πρωταθλητής του MotoGP (2007 & 2011), θα αγωνιστεί την Κυριακή 26 Ιουλίου, στη Suzuka, για τον γνωστό οκτάωρο αγώνα που εντάσσεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αντοχής (Endurance).  

Δίπλα στον Stoner θα τρέξουν ο πρωταθλητής Supersport και νυν αθλητής WSBK (Pata Honda) Michael van der Mark, και ο δοκιμαστής του HRC και αγωνιζόμενος στο MFJ All Japan Road Race JSB1000, Takumi Tahashi. Στόχος των τριών αναβατών είναι να πάρουν την 6η συνεχόμενη νίκη της Honda στη Suzuka. Ο Stoner θα έχει μάλιστα την ευκαιρία να δοκιμάσει τη μοτοσικλέτα της ομάδας για δύο ακόμη φορές, στα τεστ των 7&8 και 14&15 Ιουλίου.

Casey Stoner: "Οι οκτώ ώρες της Suzuka είναι ένας αγώνας που πάντα ήθελα να συμμετάσχω, αλλά λόγω των υποχρεώσεων μου στο MotoGP δεν μπορούσα. Τώρα, δεν μπορώ να περιμένω την ώρα να αγωνιστώ! Η μοτοσικλέτα (CBR1000RR) είναι πολύ διαφορετική από τη μοτοσικλέτα μου στο MotoGP, και θα αποτελέσει μια νέα πρόκληση, και μια ευκαιρία να δοκιμάσω κάτι νέο, πέρα από ότι έχω συνηθίσει μέχρι τώρα."

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ