Τον Ιούνιο θα απολαύσουμε ξανά BMW Boxer Cup

H μοτοσυκλέτα της ειδικής διοργάνωσης, με τις μετατροπές της "φορεμένες".

Επιστρέφει το BMW Boxer Cup

Η BMW ρίχνει ξανά τον boxer κινητήρα στους αγώνες, αναβιώνοντας το Boxer Cup μετά από 14 χρόνια! Διαβάστε περισσότερα…

Για πρώτη φορά μετά από 14 έτη, η BMW θα επαναφέρει στο αγωνιστικό προσκήνιο τα Boxer μοντέλα της! Η Βαυαρική εταιρεία θα διοργανώσει το BMW Motorrad BoxerCup, το οποίο θα ξεκινήσει στις 23 Ιουνίου, στο Sachsenring της Γερμανίας. Το πρωτάθλημα θα αποτελείται από 6 αγώνες, με τους υπόλοιπους μετά το Sachsenring να γίνονται στο Zolder του Βελγίου, το Schleiz, το Lausitzring, το Assen της Ολλανδίας και το Hockenheimring.

Στους αγώνες θα συμμετέχουν 30 μοτοσυκλέτες BMW R nineT Racer, οι οποίες θα έχουν ήδη μετατροπές από το εργοστάσιο: ρυθμιζόμενες αναρτήσεις, φρένα Brembo, νέα καπάκια κεφαλών, εξατμίσεις τιτανίου, επαναπρογραμματισμένο ABS , ειδικά σχεδιασμένα σταμπιλιζατέρ, ενιαία ελαστικά Metzeler και άλλα. Καμία τεχνική επέμβαση δεν θα επιτρέπεται στις μοτοσυκλέτες, ωστόσο οι αναβάτες θα μπορούν να τις τροποποιήσουν στο χρώμα και στην εμφάνιση.

Οι μοτοσυκλέτες θα γίνουν διαθέσιμες στους αναβάτες, μέσω αγοράς είτε ενοικίασης. Στην περίπτωση που ο αγωνιζόμενος αγοράσει την μοτοσυκλέτα, θα απολαμβάνει και τις υπηρεσίες ενός VIP πακέτου από την BMW, στις οποίες μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται μεταφορά, ασφάλιση και προσωπικό catering.