Piaggio και Triumph επίσημα στην EICMA 2021.

Επιβεβαίωση παρουσίας στην EICMA από Piaggio - Triumph

Οι παρουσίες πληθαίνουν μέρα με την μέρα. Δύο ακόμη μάρκες επιβεβαίωσαν την φυσική τους παρουσία στην επερχόμενη EICMA και η πραγματοποίηση της, μοιάζει πιο βέβαιη από ποτέ. Πιστεύετε ότι θα μας αφήσει ο COVID να την χαρούμε φέτος;

Όσο οι μήνες περνούν και πλησιάζουμε στην διεξαγωγή της EICMA 2021, οι εταιρείες ακολουθούν την νέα τακτική επικοινωνίας τους, που περιλαμβάνει την επιβεβαίωση της παρουσίας τους στην έκθεση. Τις τελευταίες ώρες, δύο ακόμη μάρκες είπαν το επίσημο «ναι» στο σαλόνι του Μιλάνου: Η Triumph αλλά και το θρυλικό Piaggio Group.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 
Η βρετανική εταιρεία δήλωσε, δια μέσου του επικεφαλής της Triumph Ιταλίας, Andrea Buzzoni, ότι «είναι ευχαριστημένοι που επιβεβαιώνουμε την συμμετοχή μας στην EICMA, επειδή θέλουμε να είμαστε πάντα κοντά στους παθιασμένους μοτοσυκλετιστές που επιλέγουν να είναι μέρος της οικογένειας Triumph κάθε μέρα. Πιστεύουμε ότι το να δει κανείς και να αγγίξει τις μοτοσυκλέτες μας ζωντανά, είναι μια εμπειρία μεγάλης αξίας, ειδικά μέσα σε ένα περιβάλλον με όλα αυτά που ζήσαμε τους τελευταίους μήνες. Θα είμαστε παρόντες με νέα προϊόντα που είμαστε σίγουροι ότι θα συναντήσουν ισχυρό ενδιαφέρον». Πράγματι, από την βρετανική εταιρεία περιμένουμε τουλάχιστον 3 μοτοσυκλέτες: Την Tiger Sport 660, την Tiger 1200 και το Speed Triple 1200 RR.
 
Η σημασία του Piaggio Group για την Ιταλία δεν χρειάζεται να επισημανθεί και η ίδια η EICMA, γνωστοποίησε την παρουσία του Group στην έκθεση. Ο Paolo Magri, πρόεδρος της EICMA, δήλωσε: «Τα δίτροχα είναι μια βιομηχανία πιστή στο κοινό της και ειδικά φέτος που η έκθεση έχει ένα ξεχωριστό νόημα, δεν την αφήνει χωρίς την παρουσία της. Η υπεύθυνη σχετική επιβεβαίωση από το Piaggio Group και όλες τις ιστορικά σημαντικές και γεμάτες κύρος μάρκες του, δεν είναι απλά φόρος τιμής στην διεθνή σημαντικότητα της EICMA, αλλά ενισχύει και το περήφανο ιταλικό πνεύμα της».
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »