H Livia Cevolini, επικεφαλής της Energica.

Energica: Έσπασε όλα τα ρεκόρ παραγγελιών

Τεράστια είναι, όπως δείχνουν τα δεδομένα, η ανάπτυξη της ιταλικής Energica, καθώς η εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών μοτοσυκλετών πέτυχε ένα ασύλληπτο ρεκόρ για το 2020. Δείτε περισσότερα.

Η Energica είναι μια ιταλική εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών μοτοσυκλετών και συγκαταλέγεται στους πρωτοπόρους του είδους. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι η Energica παρέχει τις μοτοσυκλέτες στο πρωτάθλημα MotoE του MotoGP, που έκανε την πρεμιέρα του πέρσι. Με τις εξελίξεις στην ηλεκτροκίνηση να τρέχουν ραγδαία, η Energica πετυχε μια αδιανόητη επίδοση, από κάθε άποψη!
 
Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία κατάφερε να εξασφαλίσει παραγγελίες που θα της αποφέρουν 4,3 εκατομμύρια ευρώ σε τζίρο. Το ποσό αυτό είναι κατά 190% μεγαλύτερο από τον τζίρο που η εταιρεία πέτυχε σε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το 2019! Συνεπώς, μέχρι το τέλος του χρόνου τα νούμερα θα γίνουν μόνο καλύτερα, για την ιταλική εταιρεία.
 
Η Energica ωστόσο υπέστη τις δυσκολίες της κατά την διάρκεια του lockdown, αφού το εργοστάσιο της στην Emilia αναγκάστηκε να κλείσει, ωστόσο τώρα η μονάδα επαναλειτουγεί και η εταιρεία έχει παραδώσει το 78% των παραγγελιών που διαθέτει. Με τέτοιες επιδόσεις, οι άνθρωποι της εταιρείας έχουν κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι...