NOLAN Ν90-3

    Με το γνωστό ιταλικό design και χαρακτηριστικά που συναντάμε σε ακριβότερες κατηγορίες, το Ν90-3 είναι ακόμα ένα νέο μέλος της Nolan στην κατηγορία των ανοικτών κρανών, κατάλληλο για αναβάτες μοτοσυκλετών και scooter. Σχεδιασμένο σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα που έχει καθιερώσει η Nolan από το 1972, το κέλυφος του Ν90-3 κατασκευάζεται από lexan polycarbonate, καλύπτοντας τις προδιαγραφές ασφαλείας, έχοντας διπλή πιστοποίηση τόσο για κλειστή όσο και για ανοικτή χρήση.



    Όπως και στα ακριβότερα μοντέλα της γκάμας, το άνοιγμα γίνεται εύκολα με το ένα χέρι χάρη στο πατενταρισμένο σύστημα Dual Action, το οποίο προσφέρει και δυνατότητα  κλειδώματος αποτρέποντας το ακούσιο άνοιγμα. Η ζελατίνα είναι πλατιά για άριστη ορατότητα προς όλες τις κατευθύνσεις και σε όλες τις συνθήκες, αφού διαθέτει Pinlock και συνδυάζεται με μια μικρότερη φιμέ ζελατίνα (VPS) στο εσωτερικό του κράνους. Όπως και η κεντρική ζελατίνα έτσι και η VPS είναι ρυθμιζόμενη και αφαιρείται εύκολα χωρίς εργαλεία.


    Το Ν90-3 διαθέτει αεραγωγούς τεχνολογίας Airbooster στο πιγούνι και στο επάνω μέρος του κράνους, δυνατότητα σύνδεσης με τα συστήματα ενδοεπικοινωνίας N-Com B902 LR, B902 R, B601 R, MCS III R καθώς και με το σύστημα ESS, ενώ το κούμπωμα πραγματοποιείται με το πατενταρισμένο κλιπ μικρομετρικής ρύθμισης Microlock2.

     

    Επισκέψου με 1 κλικ πάνω στην εικόνα του κάθε Hall-Τομέα που επιθυμείς!

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει)

    Δείτε και τα 133 μοντέλα της Εκθεσης