X-LITE X-803RS ULTRA CARBON GOLDEN EDITION

    To κορυφαίο αγωνιστικό κράνος της X-Lite, X803RS στην έκδοση Golden Edition χαρακτηρίζεται από τις χρυσές λεπτομέρειες, οι οποίες συνδυάζονται ιδανικά με τα ανθρακονήματα αλλά και την εντυπωσιακή χρυσή ζελατίνα που περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται επίσης μια διάφανη ζελατίνα (δεν απαιτούνται εργαλεία για την αλλαγή), Pinlock καθώς και επιρρίνιο.

    Όπως σε κάθε Χ-803RS, το εξωτερικό κέλυφος (3 διαφορετικά ανάλογα το μέγεθος) κατασκευάζεται από συνδυασμό ανθρακονημάτων ώστε να καλύπτει τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο χαμηλό βάρος αλλά και στον αεροδυναμικό σχεδιασμό, όπως αποδεικνύει η μεγάλη πίσω αεροτομή. Η τελευταία σχεδιάστηκε σε αεροσήραγγα σύμφωνα με τις απαιτήσεις των αναβατών Moto GP, είναι αφαιρούμενη και λειτουργεί και σαν απαγωγός, καθώς το Χ-803 RS διαθέτει 3 εισόδους αέρα στο μπροστινό μέρος (πηγούνι-μέτωπο-άνω μέρος) για σωστό εξαερισμό σε όλες τις συνθήκες.


    Η επένδυση κατασκευάζεται από «Carbon Fitting» υλικό για γρήγορη απαγωγή του ιδρώτα και  είναι αφαιρούμενη αλλά και ρυθμιζόμενη ως προς την θέση της για σωστή εφαρμογή σε κάθε τύπο κεφαλιού, το κούμπωμα γίνεται με διπλούς κρίκους, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα άμεσης αφαίρεσης των πλαϊνών μαξιλαριών σε περίπτωση ατυχήματος χωρίς ο αναβάτης να βγάλει το κράνος, μέσω του συστήματος (NERS) Nolan Emergency Release System.


    Επισκέψου με 1 κλικ πάνω στην εικόνα του κάθε Hall-Τομέα που επιθυμείς!

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει)

    Δείτε και τα 133 μοντέλα της Εκθεσης