• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ελαστικά motocross Dunlop MX 71 με 105 ευρώ

 

Οι απαιτήσεις για πρόσφυση μιας motocross ή enduro μοτοσυκλέτας είναι αυξημένες και ένα ποιοτικό ελαστικό είναι απαραίτητο, καθώς είναι το μόνο που μπορεί να εγγυηθεί τα υψηλά επίπεδα πρόσφυσης σε κάθε είδους τερέν.

MotoCert: Έτσι θα την ελέγξεις πριν την αγοράσεις

Η κορυφαία του είδους Dunlop διαθέτει τη σειρά των ελαστικών Geomax, η οποία προέρχεται απευθείας από τους αγώνες Motocross και Supercross.
Τα ελαστικό MX 71 προσφέρουν κορυφαία επίπεδα πρόσφυσης σε μεγάλο εύρος χρήσης χάρη στην τεχνολογία PCBT. Αυτή βελτιώνει την αντοχή των τακουνιών, κάνοντάς τα πιο εύκαμπτα, ενώ ο προσεκτικά μελετημένος σκελετός μειώνει το φαινόμενο της αποκοπής τους. Το εμπρός ελαστικό είναι σχεδιασμένο ώστε να λειτουργεί προς μια κατεύθυνση με στόχο τη βελτιωμένη αίσθηση και την άμεση ανταπόκριση στις εντολές του αναβάτη.
Βρείτε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες στην Papanikolakis Moto και επωφεληθείτε από τις μειωμένες τιμές. Πιο συγκεκριμένα:
  • Αποκτήστε ένα σετ Geomax μόνο με 105 ευρώ, αντί της αρχικής τιμής των 140 ευρώ.
  • Αν μαζί με τα ελαστικά προμηθευτείτε και καινούργιες σαμπρέλες θα χρειαστεί να πληρώσετε μόνο 129 ευρώ αντί της αρχικής των 189 ευρώ.
Η προσφορά ισχύει για όλους τους τύπους του Geomax και για όλες τις διαστάσεις.

Διαθέσιμα στα καταστήματα ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΚΗ, 2106616016
https://www.papanikolakis.gr/
https://www.papanikolakis.gr/blog/