Η KSR Hellas εισάγει στην Ελλάδα τη Moto Morini X-CAPE, τη νέα Adventure εξοπλισμένη με έναν σύγχρονο δικύλινδρο κινητήρα 650 κυβικών, μοντέρνο σχεδιασμό, φουτουριστική εμφάνιση.

Η KSR Hellas εισάγει στην Ελλάδα τη Moto Morini X-CAPE, τη νέα Adventure εξοπλισμένη με έναν σύγχρονο δικύλινδρο κινητήρα 650 κυβικών, μοντέρνο σχεδιασμό, φουτουριστική εμφάνιση.

Moto Morini X-Cape
Moto Morini X-Cape
  • Η KSR Hellas εισάγει στην Ελλάδα τη Moto Morini X-CAPE, τη νέα Adventure εξοπλισμένη με έναν σύγχρονο δικύλινδρο κινητήρα 650 κυβικών, μοντέρνο σχεδιασμό, φουτουριστική εμφάνιση.
  • Moto Morini X-Cape
  • Moto Morini X-Cape

Moto Morini X-Cape

Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

Η KSR Hellas εισάγει άμεσα στην Ελλάδα τη Moto Morini X-CAPE, τη νέα Adventure εξοπλισμένη με έναν σύγχρονο δικύλινδρο κινητήρα 650 κυβικών, μοντέρνο σχεδιασμό, φουτουριστική εμφάνιση.

 Η νέα Moto Morini X-CAPE συνοδεύεται από πλούσιο βασικό εξοπλισμό με επώνυμα περιφερειακά, όπως φρένα BREMBO, αναρτήσεις MARZOCCHI καθώς και μεγάλη έγχρωμη TFT οθόνη 7 ιντσών, με συνδεσιμότητα για Android και iPhone συσκευές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Είναι διαθέσιμη τόσο με επιλογή ζαντών αλουμίνιου ή με ακτίνες και σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού Standard, Tourer &Traveler καλύπτοντας διαφορετικές επιλογές και ανάγκες του κάθε αναβάτη.
 

Ο υδρόψυκτος δικύλινδρος κινητήρας έχει χωρητικότητα 650 κυβικών και αποδίδει 60 ίππους στις 8.250σαλ και μέγιστη ροπή 56ΝΜ στις 7.000σαλ. Ο ηλεκτρονικός ψεκασμός ελέγχεται από την Bosch.

Η μεγάλη οθόνη ταμπλό TFT 7 ιντσών –από τις μεγαλύτερες στην αγορά–δίνει πρόσβαση σε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, τόσο για τα περιπετειώδη ταξίδια όσο και για την καθημερινή μετακίνηση στην πόλη. Επιπρόσθετα, ο αναβάτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα από 4 φόντα για την οθόνη οργάνων, με 4 διαφορετικά στιλ γραφικών. Ο ανεμοθώρακας είναι ρυθμιζόμενος, ενώ μπορεί να γίνει ακόμα και εν κινήσει με το ένα χέρι και οι προβολείς LED ολοκληρώνουν ένα βασικό εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών.
 
Στον προαιρετικό εξοπλισμό, το σετ των 3 βαλιτσών, οι προστατευτικές μπάρες, τα θερμαινόμενα grip και άλλα, συμπληρώνουν τις επιπλέον ανάγκες μιας πραγματικής Adventure μοτοσικλέτας.
 
H μεγάλη σέλα, είναι άνετη για τον επιβάτη αλλά και τον συνεπιβάτη, με 845mm απόσταση από το έδαφος, προσφέρει τέλεια εργονομία για κάθε ύψους αναβάτες και με συνδυασμό τις χειρολαβές συνεπιβάτη προσφέρουν άνεση και ασφάλεια.

Οι ακτινωτοί τροχοί είναι 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω, με tubeless ελαστικά Pirelli Scorpion Rally STR και ένα μεγάλο μπροστινό ρυθμιζόμενο πιρούνι διαμέτρου 50χιλιοστών της Marzocchi εγγυώνται μια εκπληκτική οδική συμπεριφορά, καθιστώντας την X-CAPE εξίσου κατάλληλη τόσο για ορεινές όσο και για εκτός δρόμου χωμάτινες διαδρομές.
 
Η βασική τιμή του Moto Morini X-Cape, στην έκδοση με τροχούς αλουμινίου, είναι 7.890 ευρώ, ενώ με ακτινωτούς τροχούς στην ίδια έκδοση, ανέρχεται στα 8.190 ευρώ. Η Special Edition έκδοση με ακτινωτούς τροχούς και χρυσό στεφάνι, κοστίζει 8.490 ευρώ.
 
Στην έκδοση Tourer, η X-Cape περιλαμβάνει κεντρική βαλίτσα αλουμινίου 38 λίτρων, προστατευτικά κάγκελα κινητήρα και χούφτες. Η τιμή της είναι 8.490 και 8.790 ευρώ, με τροχούς αλουμινίου και ακτινωτούς αντίστοιχα. Η Special Edition έκδοση με ακτινωτούς τροχούς και χρυσό στεφάνι, κοστίζει 9.090 ευρώ.
 
Τέλος, στην έκδοση Traveller, η μοτοσυκλέτα εξοπλίζεται με 3 βαλίτσες αλουμινίου, προστατευτικά κάγκελα κινητήρα - φέρινγκ και χούφτες, με την τιμή της να διαμορφώνεται στα 9.190 ευρώ και 9.490 ευρώ, για τροχούς αλουμινίου και με ακτίνες αντίστοιχα. Η Special Edition έκδοση με ακτινωτούς τροχούς και χρυσό στεφάνι, κοστίζει 9.790 ευρώ.