Eicma 2022: Vmoto & Pininfarina Concept
Eicma 2022: Vmoto & Pininfarina Concept
  • Eicma 2022: Vmoto & Pininfarina Concept
  • Eicma 2022: Vmoto & Pininfarina Concept

Eicma 2022: Vmoto & Pininfarina Concept

H Vmoto σε συνεργασία με τον οίκο Pininfarina δείχνουν το μέλλον των ηλεκτρικών scooter με ένα μοναδικό concept κατασκευασμένο σε αεροδυναμική σήραγγα.

Concept με τη συνεργασία Vmoto-Pininfarina

Ο όμιλος Vmoto Soco αποκάλυψε ένα πολύ ιδιαίτερο concept που δημιουργήθηκε χάρη στη συνεργασία με τον οίκο Pininfarina και το οποίο αναδεικνύει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που θα δούμε στα ηλεκτρικά maxiscooter του μέλλοντος. Η συνεργασία των δύο εταιρειών θα προχωρήσει, ωστόσο, πέρα ​​από την ανάπτυξη αυτού του concept με το οποίο η Vmoto στοχεύει να δείξει το όραμά της για τα ηλεκτρικά οχήματα νέας γενιάς. Στόχος η επίτευξη της μέγιστης αεροδυναμικής απόδοσης, μια πτυχή που μέχρι στιγμής έχει αγνοηθεί από πολλούς κατασκευαστές δίτροχων ηλεκτροκίνητων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Εκτεταμένη χρήση αεροδυναμικής σήραγγας

Για την κατασκευή του ηλεκτρικού concept έχει γίνει εκτεταμένη χρήση αεροδυναμικής σήραγγας από τον οίκο Pininfarina. Η Vmoto υπογραμμίζει ότι μέχρι τώρα, οι κατασκευαστές μοτοσυκλετών και σκούτερ, για να επιτύχουν τη μέγιστη απόδοση, εργάζονταν κυρίως σε ηλεκτρονικά, μπαταρίες και μείωση βάρους.

Σχεδιαστική ταυτότητα Vmoto made by Pininfarina

Η Vmoto ήθελε να δουλέψει και στην αεροδυναμική, για να έχει θετικά αποτελέσματα στις επιδόσεις και την αυτονομία ενός ηλεκτρικού οχήματος με δύο τροχούς. Όλα αυτά όμως, ενώ συνεχίζει να δημιουργεί κομψά μοντέλα με μοντέρνες γραμμές. Για αυτήν την πρόκληση, επιλέχθηκε ο οίκος Pininfarina ο οποίος έχει επιμεληθεί τον σχεδιασμό του concept. Η ιταλική εταιρεία έχει επίσης εργαστεί στη δημιουργία σχεδιαστικής ταυτότητας, εισάγοντας έντονα στοιχεία ταυτοποίησης όπως ο φωτισμός σε σχήμα V που παραπέμπει στην επωνυμία Vmoto.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »