net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ βίντεο με το Polaris RZR XP1000

Πάρτε το νέο Polaris RZR XP1000. Βάλτε του Turbo, ώστε να ξερνάει 190 άλογα. Δώστε το σε ένα 20χρονο αγωνιζόμενο, και βάλτε τον να παίξει στην πιο απίστευτη "παιδική χαρά" του κόσμου! ΕΠΟΣ!!!

 
To νέο Polaris RZR XP 1000 είναι δίχως αμφιβολία το πιο "κακό" UTV που έχει βγει μέχρι σήμερα στην παραγωγή. Για να γιορτάσουν αυτή την έλευση, οι άνθρωποι του UTV Underground, σε συνεργασία με την Polaris, αλλά και με τους πιο γνωστούς βελτιωτές του χώρου, δημιούργησαν 2 αδιανόητες, special εκδόσεις (η μία έσπασε σε ένα stunt του γυρίσματος) του side by side οχήματος.

Σκοπός τους; Να γεννήσουν ένα όχημα με το οποίο θα έκαναν το πιο επικό, το πιο επαναστατικό και ακραίο βίντεο που έχει γυριστεί ΠΟΤΕ με UTV! Πήραν λοιπόν το RZR, και του άλλαξαν τα φώτα! Αναρτήσεις, ενισχύσεις, βελτιώσεις, και ένα turbo να εκτοξεύει την απόδοση από τους 107hp στους 190!!! Κι όταν τελείωσαν οι μηχανικοί, είχαν δημιουργήσει ένα νέο τέρας, που ακούει στο όνομα XP1K.

Αφού ετοιμάστηκε το... διαστημόπλοιο, άρχισε η τρέλα των γυρισμάτων! Στα χέρια του RJ Anderson, και υπό τη σκηνοθεσία της Mad Media, που ήταν υπεύθυνη για τα τρία πρώτα θρυλικά Gymkhana βίντεο, με τον Ken Block, το XP1K βγήκε να... παίξει, στο Eagle Mountain, στο βουνό του αετού, ένα εγκαταλελειμένο ορυχείο σιδήρου στην Καλιφόρνια. Και το αποτέλεσμα δικαίωσε απόλυτα τους εμπνευστές της ιδέας.

Διαστημικά drift, άλματα στο Θεό, ασκήσεις ακριβείας, ρίσκα που ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ, σκηνικό βγαλμένο από ταινία πυρηνικής αποκάλυψης, και ήχος τουρμπισμένου κινητήρα που ζαλίζει, συνθέτουν ένα φοβερό και τρομερό έπος, που όμοιο του δεν έχουμε ξαναδεί, είτε με UTV, είτε με ATV. Βάλτε τον ήχο στο τέρμα, δώστε High Definition, και δείτε το στη μεγαλύτερη οθόνη που θα βρείτε! ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ!

 

STUNT VIDEOS - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ