net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Με τους Geoff May και Aaron Yates από ό,τι φαίνεται, θα συμμετέχει η EBR στο Π.Π. Superbike.

EBR-WSBK: Επιβεβαιώνεται η συμμετοχή (;)

Η πρόθεση της Erik Buell Racing (EBR) να αγωνιστεί στο Π.Π. Superbike μας ήταν ήδη γνωστή. Τώρα μέσω «έμμεσης» ανακοίνωσης όλα δείχνουν ότι θα τη δούμε και επίσημα να αγωνίζεται το 2014.

 
Η Erik Buell Racing είχε κάνει γνωστή την πρόθεσή της να συμμετέχει στο Π.Π. Superbike από την ερχόμενη κιόλας σεζόν, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε λεπτομέρειες για αυτό το εγχείρημα. Προς το παρόν δεν υπάρχει ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της αμερικάνικης εταιρίας αλλά ούτε και στο επίσημο site των αγώνων.

Τα νέα έρχονται από την σελίδα στο Facebook της Michael Hill Promotions, μιας εταιρίας Marketing που ασχολείται με την προώθηση του ίδιου του πρωταθλήματος αλλά και των αγώνων υποστήριξής του. Η Michael Hill Promotions ανέβασε post στο οποίο αναφέρονται οι αναβάτες και οι ομάδες που θα συμμετέχουν τη ερχόμενη σεζόν ανάμεσα στις οποίες είναι και αυτή της Erik Buell Racing ως Team Hero/EBR SBK με αναβάτες του αμερικανούς Geoff May και Aaron Yates. Μάλιστα η εταιρία έχει κατατάξει την Team Hero/EBR στις σίγουρες ομάδες και όχι σε εκείνες που μπορεί τελικά να μην τα καταφέρουν. 

Η συμμετοχή της Erik Buell Racing, εφόσον επιβεβαιωθεί, είναι μια πολύ καλή εξέλιξη για την ίδια την εταιρία αλλά και τον θεσμό αφού έτσι προστίθεται άλλος ένας κατασκευαστής στης σχάρα εκκίνησης. Πολύ ενδιαφέρον θα έχει επίσης να δούμε πώς θα τα καταφέρει άλλος ένας δικύλινδρος κατασκευαστής τόσο απέναντι στη Ducati όσο και τους υπόλοιπους πολυκύλινδρους.

 

SUPERBIKE - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ