Ασχημα παραμένουν τα πράγματα για τον Jorge Lorenzo...

«Δύσκολο να το χωνέψω»

Απογοήτευση και σκεπτικότητα κατακλύζουν τον Jorge Lorenzo, μετά την 11η θέση του στο Texas καθώς ο ίδιος δεν μπορεί να το αποδεχθεί. Δείτε τι είπε.

O Jorge Lorenzo, στον τρίτο αγώνα για το 2018, έχει κάνει την χειρότερη συγκομιδή βαθμών στην προσωπική του ιστορία, μέχρι τώρα, έχοντας μαζέψει 6 μόλις βαθμούς. Στην πίστα της Αμερικής, τερμάτισε στην 11η θέση και όλα δείχνουν ότι ο Ισπανός θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ, για να… γλιτώσει ακόμα και την θέση του στην ομάδα.

Σε δηλώσεις του, ο Jorge Lorenzo υποστήριξε ότι του είναι πολύ δύσκολο να αποδεχθεί αυτό το αποτέλεσμα: «Είμαι πολύ απογοητευμένος. Είμαι επίσης πολύ θλιμμένος. Σήμερα δεν είναι μια καλή μέρα για μένα. Μου είναι δύσκολο να αποδεχθώ αυτό το αποτέλεσμα, αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Πρέπει να το ξεχάσω, να σκέφτομαι θετικά, να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά όπως κάνω τώρα»

«Τα αποτελέσματα δεν έρχονται προς το παρόν. Απλά ελπίζω ότι κάτι θα αλλάξει στο μέλλον», συνέχισε ο Ισπανός αναβάτης, ο οποίος υποφέρει από την στιγμή που πήγε στην ομάδα της Ducati.

O Jorge απέδωσε την κακή του εμφάνιση σε μία σειρά προβλημάτων, τα οποία επισκίασαν τον αγώνα του: «Πιθανόν δεν διαλέξαμε το σωστό ελαστικό πίσω, επιλέγοντας την σκληρή γόμα, είχα πολύ σπινιάρισμα και κουνήματα. Η πίστα επίσης είναι πολύ απαιτητική σε σωματικό επίπεδο και δυσκολεύτηκα με αυτή την νέα μοτοσυκλέτα, ειδικά στα φρένα. Ελπίζω ότι θα βρούμε κάποια λύση στο μέλλον»