• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ducati: 4 χρόνια εγγύηση στις νέες Multistrada

 

Πιο αξιόπιστες από ποτέ είναι οι Ducati Multistrada και η εταιρεία το υπογραμμίζει, μέσα από την νέα εγγύηση 4 ετών. Δείτε περισσότερα...

Η Ducati ανακοίνωσε –και επίσημα, για την Ελλάδα- την έναρξη της «4Ever Multistrada», του νέου προγράμματος εγγύησης που αφορά όλα τα μοντέλα Mutlistrada του 2020. H νέα εγγύηση ισχύει για όλα τα μοντέλα 2020, με την υποχρεωτική ενεργοποίηση εγγύησης από το Eξουσιοδοτημένο service και ισχύει για όλες τις μοτοσυκλέτες της γκάμας της Multistrada, από το 950 έως και το 1260 Grand Tour.
 

H Multistrada 950 είναι εξοπλισμένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, πλούσιο εξοπλισμό, εκπληκτικό στήσιμο και έναν κινητήρα που σου παρέχει ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι, έχει όλα τα φόντα για να βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας και να σε κάνει να αναρωτιέσαι εάν τελικά υπάρχει λόγος για περισσότερα κυβικά. Η "μικρή" Ducati πλέον δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα μεγαλύτερα αδέλφια της. 

Απο την άλλη, η νέα Multistrada 1260 δείχνει με τον καλύτερο τρόπο ότι η τεχνολογία μπορεί να κάνει τις μοτοσυκλέτες καλύτερες. Εξοπλισμένη με έναν πανίσχυρο κινητήρα, κορυφαίο πλαίσιο και κάθε ηλεκτρονικό βοήθημα που μπορεί να χρειαστείς, σε αφήνει να επιλέξεις τον προορισμό ώστε να σε ακολουθήσει χωρίς κανέναν ενδοιασμό όσο υψηλές και αν είναι οι προσδοκίες σου. 

Σε σχέση με την 2ετή βασική εγγύηση προσφέρει άλλους 24 μήνες κάλυψης, χωρίς χιλιομετρικό περιορισμό.
 
Η 4ever Mulistrada προσφέρεται χωρίς χρέωση και περιλαμβάνει 2 επιπλέον χρόνια οδικής βοήθειας.
 
Οι όροι και προϋποθέσεις της 4ever Multistrada είναι ίδιες με αυτές της 2ετούς βασικής εγγύησης.
 
Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ