O Andrea Dovizioso

Dovizioso: Φήμες για διαζύγιο με Ducati

Φεύγει ο Andrea Dovizioso από την Ducati στο τέλος του χρόνου; Δείτε τι λένε πηγές από το εξωτερικό και… σε ποια μάρκα ίσως πάει!

Ο Andrea Dovizioso είναι προς το παρόν το πλέον μόνιμο μέλος της ομάδας αναβατών της Ducati στα MotoGP, αφού αγωνίζεται μαζί τους σταθερά από το 2013. Φέρνοντας πολυάριθμες νίκες από το 2017 και συμμετέχοντας σταθερά στο project, ο Dovizioso είναι μια ήρεμη δύναμη. Όμως πολλές πηγές δεν τον βλέπουν ως μέλος της Ducati, του χρόνου!
 
Πιο συγκεκριμένα, η ιστορία ξεκίνησε νωρίτερα μέσα στον χρόνο, όταν κυκλοφόρησαν φήμες ότι ο Dovizioso δέχθηκε πρόταση-μαμούθ από την KTM συνδυαστικά με την Red Bull. Το συμβόλαιο του Dovizioso λήγει στο τέλος του έτους και ο 34χρονος Ιταλός έχει κάθε περιθώριο να σκεφτεί αλλαγή ομάδας.
 
Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό που συμβαίνει, αφού μια δήλωση του μάνατζερ του Dovizioso, Simone Battistella, προκαλεί ερωτηματικά: Ο Battistella δήλωσε ότι «η Ducati χρειάζεται περισσότερο τον Dovi από ότι αυτός την Ducati» αφήνοντας μάλιστα αιχμές ότι δεν χρειάζεται μόνο τις υπηρεσίες του, αλλά και ένα «τεχνικό project»! Οι δηλώσεις του Battistella έρχονται να συμπληρώσουν φήμες, ότι υπάρχει ένταση στο εσωτερικό της ομάδας, λόγω της διαρκούς μέτριας ανταγωνιστικότητας της και της εκτίμησης που λαμβάνει ο Dovizioso, από την εταιρεία του.
 
Ο Battistella είπε ότι ο Dovizioso θα ξεκινήσει συζητήσεις από τα μέσα και τα τέλη Μαΐου, χωρίς να δίνει κανένα απολύτως στοιχείο για τις επιθυμίες του αναβάτη. Ίδωμεν…