net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο πίνακας πληροφοριών φέρει όλες τις απαραίτητες ενδείξεις με τις ρυθμίσεις να γίνονται από το αριστερό γκριπ.

Ποιοτική αίσθηση από τα χειριστήρια και προστασία στα χέρια από τις μεγάλες χούφτες.

Οι χειρολαβές είναι ιδιαίτερα πρακτικές όπως και η σχάρα της μοτοσικλέτας.

'Ανεση-Εργονομία-Ποιότητα

Η θέση οδήγησης δεν έχει αλλαγές σε σχέση με τη βασική έκδοση. Θα φιλοξενήσει με…χαρά αναβάτες που ξεπερνούν τα 1,85 μ. με την σέλα να ξεχωρίζει τόσο για το ποιοτικό αφρώδες όσο και για την ανάλογης ποιότητας επένδυσή της. Τα ίδια ισχύουν και για τον συνεπιβάτη που κάθεται σε ένα από τα πιο αναπαυτικά παραδείγματα της κατηγορίας. Εξίσου αναπαυτικά και φυσικά κάθεται και ο αναβάτης, ο οποίος, αν και δεν μπορεί να κινηθεί εμπρός-πίσω, εξαιτίας του σχήματος της σέλας, βρίσκει το σώμα του σχεδόν ιδανικά τοποθετημένο για εκτός δρόμου οδήγηση σε όρθια στάση. 


Ο πίνακας πληροφοριών αν και υπολείπεται σε σχέση με άλλες μοτοσικλέτες της κατηγορίας, φέρει όλες τις απαραίτητες ενδείξεις για ταξίδι, ενώ το μόνο που ίσως προβληματίσει τον αναβάτη αναφορικά με την εργονομία της μοτοσικλέτας είναι η ρυθμιζόμενη ζελατίνα. Είναι πλατιά και κόβει σημαντική ποσότητα αέρα αλλά ρυθμίζεται δύσκολα σε ύψος αφού απαιτεί να λυθούν βίδες για να έρθει στα μέτρα σας. Σημαντική είναι επίσης και η έλλειψη κεντρικού σταντ που θα έπρεπε να βρίσκεται στον βασικό εξοπλισμό. 

Τέλος, στον τομέα της ποιότητας κατασκευής δεν υπάρχει κανένα παράπονο από το V-Strom. Τα πάντα επάνω είναι προσεγμένα και όπως έχει αποδειχθεί, με βασική φροντίδα θα φαίνονται σαν καινούρια για πολλά πολλά χρόνια.

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ