net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η έκδοση XT με τους ακτινωτούς τροχούς διευρύνει ελαφρώς τις δυνατότητες τις ιαπωνικής on-off, χωρίς να κάνει παραχωρήσεις σε άλλο τομέα.

Με χαλαρούς ρυθμούς δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα στους χωματόδρομους.

Η φιλικότητα συνεχίζει να αποτελεί ένα από τα δυνατά σημεία του χαρακτήρα του V-Strom και στην άσφαλτο.

Η άνεση είναι ίσως το ισχυρότερο ατού της ιαπωνικής on-off.

Suzuki V-Strom 650XT

Τι είναι αυτό που ζητάς τελικά από ένα μεσαίο on-off. 'Ανεση στο ταξίδι; Δυνατότητα κίνησης στο χώμα; Μικρή κατανάλωση; Ευκολία στην καθημερινότητα;Το V-Strom 650 XT δείχνει να τα έχει όλα.

 
Τιμή: 8.995 ευρώ- έκδοση δοκιμής: 9.895 ευρώ

Χρώματα: Κόκκινο, μπλε, μαύρο, ασημί

+: Κινητήρας-κιβώτιο, προστασία, φιλικότητα 

-: Φρένα με σπογγώδη αίσθηση

«Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει» λέει η παροιμία και αυτό είναι κάτι που σίγουρα ισχύει στην περίπτωση του V-Strom. Μία από τις αγαπημένες μοτοσικλέτες του ελληνικού δίτροχου κοινού που έμεινε απαράλλαχτή από την παρουσίασή της το 2004 και δέχτηκε την πρώτη της ουσιαστική ανανέωση πριν από τέσσερα περίπου χρόνια. Για φέτος η Suzuki προχώρησε στην παρουσίαση της έκδοσης XT με ακτινωτούς τροχούς που διευρύνουν ελαφρώς την ικανότητα κίνησης εκτός δρόμου της μοτοσικλέτας, ενώ ελαφρώς διαφορετική είναι και η σχεδίασή της με την προσθήκη του ράμφους στο φέρινγκ. Το εν λόγω ράμφος αποτίει φόρο τιμής στο DR Big, το πρώτο on-off στην ιστορία που έφερε ανάλογο ψηλό «φτερό», κάτι που αργότερα έγινε μόδα σε αρκετά μοντέλα της κατηγορίας. Παράλληλα το XT φέρει πλουσιότερα επίπεδα εξοπλισμού σε σχέση με τη βασική έκδοση, που βελτιώνουν ακόμη περισσότερο τις ταξιδιωτικές του δυνατότητες και το κάνουν να δείχνει ακόμη πιο περιπετειώδες.

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ