net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το Fiddle III 200i CBS αποτελεί το κορυφαίο μοντέλο της γνωστής σειράς της SYM.

Η σχεδίαση του scooter της SYM έχει αλλάξει σε σημαντικό βαθμό σε σχέση με την προηγούμενη γενιά.

Η πολιτισμένη λειτουργία του κινητήρα και ταχύτητα στην αλλαγή κατεύθυνσης είναι δύο από τα κύρια χαρακτηριστικά του Fiddle εν κινήσει.

Αδύνατον να περάσετε απαρατήρητοι πάνω στο Fiddle III παρά τις μικρές του διαστάσεις!

SYM Fiddle III 200i CBS

Fiddle σημαίνει βιολί και εκείνο της SYM, στην 3η του εκδοχή, παρουσιάζεται πιο καλοκουρδισμένο από ποτέ! Βάζει στιλ και πρακτικότητα στις καθημερινές σας μετακινήσεις, αλλά πάνω από όλα ρετρό στιλ που ξεχωρίζει.

 
Τιμή: 2.195 ευρώ

+: Σχεδίαση, ευελιξία, συμπεριφορά
-: Αδύναμα φώτα

Χρώματα: Μαύρο, καφέ ματ, μαύρο-χρυσό, μπλε-λευκό, κόκκινο-λευκό

Η σειρά Fiddle της SYM βρίσκεται κοντά μας εδώ και αρκετά χρόνια και ξεχωρίζει τόσο για τις προσιτές τιμές της όσο και για το ιδιαίτερο ρετρό στιλ. Στην EICMA του 2013 η SYM αποφάσισε να παρουσιάσει το πλήρως ανανεωμένο σε σχεδίαση Fiddle III, ενώ προχώρησε παράλληλα και σε αλλαγές στην κορυφή της γκάμας, αντικαθιστώντας την έκδοση “150” με την “200”, η οποία φέρει ένα μεγαλύτερο και σαφώς ισχυρότερο μοτέρ. Το Fiddle III έπεσε επιτέλους στα χέρια μας και οι εντυπώσεις που μας προκάλεσε ήταν από την πρώτη στιγμή θετικές. 

Σχεδιαστικά, το Fiddle το νεότερο είναι σαφώς πιο ώριμο από το scooter που αντικατέστησε. Οι άνθρωποι της SYM πρόσεξαν ακόμη περισσότερο τις ρετρό γραμμές αλλά και τις λεπτομέρειες, με αποτέλεσμα το Fiddle να έχει γίνει ακόμη πιο διαχρονικό ενώ ταυτόχρονα απέκτησε πιο έντονη ταυτότητα και χαρακτήρα. Σε σχέση με το προηγούμενο όλα τα πλαστικά έχουν ανασχεδιαστεί και, ενώ σε γενικές γραμμές το θυμίζει έντονα, δεν έχει κάτι κοινό με αυτό. Ρετρό αλλά και μοντέρνο το scooter της ταϊβανέζικης εταιρίας αφού στο εμπρός μέρος του τα LED φώτα ημέρας κάνουν μπαμ και έχουν ενσωματωθεί σωστά στη σχεδίασή του. Σε εκείνο που έδειξαν να συμφωνούν όλοι είναι οι πανέμορφες διχρωμίες τις οποίες και συνιστούμε ανεπιφύλακτα, αφού τονίζουν ακόμη περισσότερο της γραμμές του Fiddle και το κάνουν να ξεχωρίζει στους δρόμους της πόλης. Σε καλά επίπεδα βρίσκεται και η ποιότητα κατασκευής του μοντέλου της SYM. Σε γενικές γραμμές το Fiddle παρουσιάζεται γεροδεμένο και τα πλαστικά του δεν ακούγονται ποτέ, όσο έντονη και αν είναι η λακκούβα στην οποία θα πέσετε. Αν έλειπαν και οι μεταλλικοί τριγμοί από την εμπρός ανάρτηση, τότε η βαθμολογία θα ήταν άριστη σε σχέση πάντα και με την τιμή του scooter.

 

SYM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ