net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στους δρόμους της πόλης το Fiddle ΙΙΙ θα κινηθεί με ταχύτατους ρυθμούς, αντιστρόφως ανάλογους της ρετρό σχεδίασής του.

Στο δρόμο: Μικρό διαβ(ι)ολάκι!

Το όνομα Fiddle ταιριάζει τέλεια στο scooter της SYM. Με εσάς στη σέλα του ως… βιρτουόζο βιολιστή μπορεί να κάνει παπάδες στο μποτιλιάρισμα και να σας παρασύρει σε ένα κρεσέντο κίνησης που δεν έχει καμία σχέση με το ρετρό παρουσιαστικό του. Βέβαια μπορείτε να κινηθείτε όσο χαλαρά επιθυμείτε με το Fiddle αλλά ο χαρακτήρας που παρουσιάζει δεν πρόκειται να σας αφήσει σε ησυχία. Μικροκαμωμένο, στιβαρό και πανάλαφρο, με καλή κατανομή βάρους και σπιρτόζικες επιδόσεις, το scooter της SYM σας αφήνει γρήγορα να ξεχαστείτε και να ακολουθήστε απλά το ένστικτό σας! 


Σε βαρύ μποτιλιάρισμα το Fiddle κινείται με χάρη και άνεση ανάμεσα στα σταματημένα αυτοκίνητα, ενώ αν υπάρχει έστω και ελάχιστη ροή κάνει πλάκα σε ό,τι και αν βρεθεί μπροστά του. Δύσκολα θα βρείτε μικρότερο σε μέγεθος δίκυκλο που να μπορεί να χωθεί παντού με τέτοια ευκολία. Το μικρό μέγεθος του Fiddle και η χαμηλή σέλα προσφέρουν απλόχερα αίσθηση ασφάλειας στον αναβάτη που ενισχύεται από την αστραπιαία ταχύτητα με την οποία μπορεί να αλλάξει κατεύθυνση, αλλά και τα καλά σε απόδοση συνδυασμένα φρένα που βρίσκονται εκεί για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους όταν αυτό χρειαστεί. 

Ακόμη και με δεύτερο άτομο στη σέλα τα πράγματα δεν αλλάζουν πολύ, αν και οι αναρτήσεις με τις μικρές διαδρομές δείχνουν να τα βρίσκουν σκούρα στις ανωμαλίες. Το τελευταίο βέβαια δεν δείχνει να ανησυχεί πολύ το Fiddle αφού απλά τις… παρακάμπτει σχεδόν με τη σκέψη. Στις μεγάλες ανωμαλίες πάντως το πιρούνι δείχνει να υποφέρει πιο πολύ αφού τερματίζει σχετικά εύκολα και κοπανάει τον αναβάτη που πρέπει να έχει διαρκώς το νου του. Αυτό δεν χαλάει σε καμία περίπτωση την εικόνα του scooter της SYM που καταφέρνει να κινείται ταχύτατα στο αστικό περιβάλλον απαιτώντας την ελάχιστη δυνατή προσπάθεια.

 

SYM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ