net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Iδιαίτερα λιτός αλλά καλαίσθητος και ευανάγνωστος o πίνακας οργάνων του Fiddle. Του λείπει ένας μερικός χιλιομετρητής.

Κάτω από τη σέλα και παρά το μικρό του μέγεθος το Fiddle θα χωρέσει με άνεση ένα jet κράνος αλλά και αρκετά ακόμη μικροπράγματα.

Στα κουμπιά στο δεξί γκριπ του Fiddle, η SYM έχει αφαιρέσει τη λειτουργία του σινιάλου και στη θέση της έχει βάλει το άνοιγμα της σέλας!

Εργονομία/Χώροι: Μικρό στο μάτι

Το Fiddle ΙΙΙ είναι ένα ιδιαίτερα μαζεμένο σε διαστάσεις scooter και προδιαθέτει τον αναβάτη του ανάλογα όσον αφορά τους προσφερόμενους χώρους. Αυτό βέβαια μέχρι να κάτσει κάποιος στη σέλα του. Η θέση οδήγησης είναι μια ευχάριστη έκπληξη καθώς η SYΜ έχει εκμεταλλευτεί με άριστο τρόπο το διαθέσιμο χώρο. Ακόμη και αν το ύψος σας αγγίζει τα 1,85 μ. θα βολευτείτε χωρίς καμία προσπάθεια πάνω στο μικρό Fiddle με το τιμόνι να έρχεται σε καλή απόσταση από τον κορμό. Ο χώρος για τα πόδια είναι εξαιρετικός για το μέγεθος του scooter της SYM, με τα γόνατα να δημιουργούν ορθή γωνία και να μη βρίσκουν στο τιμόνι στους επιτόπιους ελιγμούς. Σε αυτό συνεισφέρει τα μέγιστα και η μεγάλη σε μήκος και πλάτος σέλα που επιτρέπει στον αναβάτη να κάτσει σωστά και αρκετά πίσω. 


Η σέλα αυτή καθαυτή φέρει ποιοτική επένδυση με το αφρώδες να είναι λίγο πιο μαλακό από το ιδανικό. Λόγω μεγέθους όμως δεν πρόκειται να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα όσον αφορά στην προσφερόμενη άνεση. Τα ίδια περίπου ισχύουν και για τον συνεπιβάτη. Το δικό του μερίδιο πάνω στη σέλα είναι μεν μικρότερο αλλά αρκετό για αστικές μετακινήσεις. Τα μαρσπιέ βρίσκονται σε καλή θέση για αυτόν ακόμη και αν ξεπερνά το μέσο όρο σε μέγεθος και το μόνο που θα χρειαστεί είναι λίγη προσοχή στο πού πατάει για να μην βρίσκουν οι μύτες στις γάμπες του αναβάτη στους ελιγμούς με τα πόδια κάτω. 

Συνολικά πάντως το Fiddle βρίσκεται κοντά στην κορυφή της κατηγορίας του σε χώρους για τους επιβαίνοντες. Στον τομέα των αποθηκευτικών χώρων το μικρό ρετρό scooter τα καταφέρνει επίσης καλά. Κάτω από τη σέλα, η οποία ανοίγει από τον κεντρικό διακόπτη αλλά και από κουμπί στο αριστερό γκριπ (όταν το μοτέρ είναι σε λειτουργία), θα βολέψετε με άνεση ένα ανοιχτό κράνος και ένα αδιάβροχο. Χώρο θα βρείτε επίσης και στο ντουλαπάκι που κλειδώνει, ενώ ο μεγάλος γάντζος και η επίπεδη ποδιά θα σας επιτρέψουν να φορτώσετε με ασφάλεια και ένα σακίδιο, σχετικά μεγάλου μεγέθους, με μικρές όμως παραχωρήσεις για τα πόδια σας. 

 

SYM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ