net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο νικητής της κατηγορίας ΜΧ1, Παναγιώτης Κουζής

Ο Παναγιώτης Παπίλιας, νικητής στην κατηγορία ΜΧ2.

Διπλή νίκη για τη Honda

O Παναγιώτης Κουζής και ο Παναγιώτης Παπίλας, συμμετοχές της Honda Σαρακάκης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross με Honda CRF450 και Honda CRF250 αντίστοιχα ήταν οι μεγάλοι νικητές στον 5ο αγώνα της χρονιάς στις κατηγορίες ΜΧ1 και ΜΧ2.

 
Ο 5ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 στην πίστα Motocross του Πύργου, με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 60 αναβατών σε όλες τις κατηγορίες και την παρουσία πολλών φανατικών φίλων των αγώνων της μοτοσυκλέτας.

Ο Παναγιώτης Κουζής με τη νίκη του αυτή συνεχίζει να προηγείται στη βαθμολογία της μεγάλης κατηγορίας ΜΧ1, έχοντας συγκεντρώσει 219 βαθμούς στους 5 πρώτους αγώνες της χρονιάς. Αντίστοιχα ο Παναγιώτης Παπίλας με τη νίκη του αυτή  ανέβηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας της ΜΧ2 κατηγορίας με 196 βαθμούς, σπάζοντας το σερί των νικών του αήττητου μέχρι τώρα στο Πρωτάθλημα Μανώλη Κρητικού.

Ο νικητής της MX1 κατηγορίας Παναγιώτης Κουζής με Honda CRF450R στον τερματισμό δήλωσε: «ο αγώνας στον Πύργο ήταν πολύ δύσκολος και ιδιαίτερα ανταγωνιστικός. Χάρη στη σωστή προετοιμασία τη μοτοσυκλέτας μου και της πολύ καλή φυσικής μου κατάστασης κατάφερα να ανέβω στο πρώτο σκαλί του βάθρου των νικητών, γεγονός που μου επιτρέπει να διατηρώ την πρωτοπορία μου στο βαθμολογικό πίνακα της ΜΧ1.»

Αντίστοιχα ο νικητής της κατηγορίας ΜΧ2 Παναγιώτης Παπίλας οδηγώντας μία Honda CRF250R δήλωσε: « είμαι πολύ χαρούμενος με τη σημερινή μου νίκη εδώ στον Πύργο καθώς αυτή είναι η πρώτη φορά φέτος που μου δίνεται η δυνατότητα να ανέβω στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου των νικητών. Η νίκη μου αυτή μου έδωσε επίσης τη δυνατότητα να ανέβω στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της ΜΧ2 κατηγορίας.»

Ο 6ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross θα διοργανωθεί την Κυριακή 5 Ιουνίου στην Κοζάνη.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ