Daytona Rockstar 500: Το πιο προσιτό 500αρι scrambler

Daytona Rockstar 500: Το πιο προσιτό 500αρι scrambler

Ένα scrambler για όλους. Με σύγχρονη επενδυμένη με ρετρό στοιχεία σχεδίαση, υπερπλήρη εξοπλισμό για την κατηγορία του και προσιτή τιμή απόκτησης, το Rockstar 500 φιλοδοξεί να βάλει μια ξεχωριστή πολυχρηστική νότα στην καθημερινότητα σου.

DAYTONA: Εξουσιοδοτημένο service SYM-DAYTONA

Το Rockstar 500 είναι ένα μοντέλο που μπορεί να επιτελέσει άριστα είτε το ρόλο της ιδανικής entry level μοτοσυκλέτας στα μεσαία κυβικά, είτε τον καθημερινό ξεχωριστό σύντροφο που έχει ως συμμάχους την φιλικότητα, την χρηστικότητα και την οικονομία.

 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 


Η σχεδίαση είναι σύγχρονη με αρκετά εντυπωσιακά στοιχεία όπως ο στρογγυλός προβολέας, οι ανασηκωμένες διπλές εξατμίσεις, το μονόμπρατσο αλουμινένιο ψαλίδι κάτι που συναντάμε σε μεγαλύτερες και ακριβότερες κατασκευές, τις αλουμινένιες 5-μπρατσες ζάντες σε σχήμα V και τη μικρή σε διαστάσεις ουρά αφού το φτερό και η βάση της πινακίδας έχουν μεταφερθεί κοντά στο πίσω ελαστικό.



Το Rockstar 500 αναμειγνύει επιτυχημένα τη σύγχρονη τεχνολογία με τη vintage αισθητική, πετυχαίνοντας ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα. Έτσι έχουμε Full LED φωτιστικά σώματα και μια μεγάλη έγχρωμη LCD οθόνη, τα οποία ωστόσο δεν αλλοιώνουν την scrambler αισθητική του. Η ενιαία σέλα δημιουργεί δύο επίπεδα και έρχεται σε πλήρη αρμονία με το retro στιλ του Rockstar. Το ύψος βρίσκεται στα 805 χιλιοστά από το έδαφος και σε συνδυασμό με τα 194 (κενά) κιλά της μοτοσυκλέτας, δημιουργούν συνθήκες εύκολης πρόσβασης και ευελιξίας.

\

Στην καρδιά του Rockstar 500 βρίσκεται  ένας δικύλινδρος, υδρόψυκτος, 8-βαλβιδος κινητήρας 471 κυβικών εκατοστών, ο οποίος αποδίδει 43 ίππους στις 8.500 σαλ. και μέγιστη ροπή 4,13 kg-m στις 6.500 σαλ., νούμερα κατάλληλα και για οδήγηση με Α2 δίπλωμα. Την τροφοδοσία του κινητήρα έχει αναλάβει το σώμα ηλεκτρονικού ψεκασμού της BOSCH. Σύμφωνα με την εταιρεία, η χαμηλή κατανάλωση των 3,9 λίτρων ανά 100 χλμ., σε συνδυασμό με το μεγάλο ρεζερβουάρ 18 λίτρων δίνει αυτονομία που μπορεί να ξεπεράσει τα 450 χιλιόμετρα.


 
Ο κατάλογος των περιφερειακών εντυπωσιάζει. Το σύστημα αναρτήσεων είναι της Kayaba (KYB) και είναι ρυθμιζόμενο ως προς την προφόρτιση και την απόσβεση. Με ανεστραμμένο πιρούνι διαμέτρου 41 χιλ και διαδρομής 155 χιλ εμπρός και μονό αμορτισέρ διαδρομής 80 χιλ με μοχλικό πίσω. Το σύστημα πέδησης αποτελείται από δύο κυματοειδείς δίσκους 300 χιλιοστών εμπρός και ένα κυματοειδή δίσκο 240 χιλιοστών πίσω. Οι διπίστονες δαγκάνες σε κάθε δίσκο φέρουν την υπογραφή της NISSIN. Το δικάναλο σύστημα ABS φέρει τρεις επιλέξιμες ρυθμίσεις λειτουργίας.


 
Οι ζάντες είναι κατασκευασμένες από ελαφρύ κράμα αλουμινίου για μείωση του βάρους και προσδίδουν παράλληλα υψηλή ανθεκτικότητα, ενώ τα ελαστικά είναι τα ΜΤ60 της PIRELLI, με διαστάσεις 110/80-18 μπροστά και 160/60-17 πίσω. Το μονόμπρατσο ψαλίδι, αποτελεί σημεία αναφοράς του Rockstar 500 αφού εκτός από την αισθητική αναβάθμιση, βοηθάει παράλληλα στην απλή και γρήγορη αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση του πίσω τροχού.
 
Η τιμή του Rockstar 500 είναι 5.995 ευρώ και είναι διαθέσιμο από το νέο δίκτυο συνεργατών της EVOMOTO, το νέο τομέα της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.


 
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »