Damian Racing Moto: Ο μόνος προορισμός

Damian Racing Moto: Ο μόνος προορισμός

Δεν χρειάζεται να χάνεις χρόνο ψάχνοντας δεξιά κι αριστερά. Η κάθετη μονάδα Kymco, Benelli και Keeway της Damian Racing Moto προσφέρει όσα χρειάζεσαι.

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

Η Damian Racing Moto ανήκει πλέον στο επίσημο δίκτυο εξουσιοδοτημένων εμπόρων και επισκευαστών Kymco, Benelli και Keeway. Στον άρτια οργανωμένο και φιλόξενο χώρο της εταιρείας θα βρείτε όλα τα τελευταία μοντέλα των εταιρειών, ενώ το έμπειρο προσωπικό θα σας ξεναγήσει στη γκάμα κάθε εταιρείας και θα λύσει όλες σας τις απορίες. Έτσι θα μπορέσετε να κάνετε την καλύτερη επιλογή σύμφωνα με τη χρήση και τις απαιτήσεις σας, χωρίς να βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Αν πάλι αναζητάτε κάποια μεταχειρισμένη, η Damian Racing Moto διαθέτει μεγάλο στόλο από προσεκτικά επιλεγμένες και εγγυημένες προτάσεις.

Όταν έρθει η ώρα του service, οι έμπειροι τεχνικοί θα αναλάβουν τη συντήρηση και την επισκευή της μοτοσυκλέτας ή του scooter σας, ανεξαρτήτως μάρκας, παρέχοντας εγγύηση για την εργασία και τα ανταλλακτικά που θα χρησιμοποιηθούν, ενώ αν θέλετε να βελτιώσεις τις επιδόσεις ή την εμφάνισή της, θα σας προτείνουν τις πιο κατάλληλες λύσεις. Τέλος, στη Damian Racing Moto θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από είδη ένδυσης αναβάτη, αλλά και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας σε πολύ προσιτές τιμές, που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Παλαμηδίου 9, Πειραιάς

Τηλ.: 2104203653

e-mail: gdamnianakis@yahoo.com

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Facebook Page