• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Αποκλειστικά στο Περού το Dakar του 2019.

Dakar: Ανακοινώθηκαν λεπτομέρειες για το 2019

 

Πληροφορίες για την διεξαγωγή του μεγαλύτερου off-road rally στον κόσμο έκαναν την εμφάνισή τους. Δείτε περισσότερα.

Μόλις ένας μήνας και κάτι απομένει για την έναρξη του μεγαλύτερου εκτός δρόμου αγώνα στον κόσμο, του Dakar Rally. Ήδη δημοσιεύθηκαν, αρκετές πληροφορίες σχετικά με την διεξαγωγή του και η σημαντικότερη από αυτές έχει να κάνει με την τοποθεσία του: Σε μια ασυνήθιστη εξέλιξη για το Dakar, το 2019 ο αγώνας  θα γίνει αποκλειστικά εντός συνόρων, στο Περού της Νότιας Αμερικής.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 7 Ιανουαρίου του 2019, ενώ θα έχει 534 συμμετέχοντες αθλητές και 334 οχήματα, στο σύνολο. Η απόσταση που οι αγωνιζόμενοι θα κληθούν να διανύσουν αγγίζει περί τα 5.500 χιλιόμετρα, από τα οποία τα 3.000 είναι σε ειδικές διαδρομές. Το ράλι θα διεξαχθεί σε μια διαδρομή, που θα αποτελείται από άμμο στο 70% της. 

Από τους 534 συμμετέχοντες, οι 135 είναι νεοεισερχόμενοι, οι οποίοι με 97 οχήματα αντίστοιχα θα διαγωνιστούν για τον τίτλο του Rookie of the Year. Πρόκειται για το 30% των συμμετοχών σε οχήματα, ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό. Μια ακόμη πρωτιά για το 2019 έχει να κάνει με τον αριθμό γυναικών που συμμετέχουν. Με 17 συμμετοχές από το ωραίο φύλο, το Dakar του 2019 θα φιλοξενήσει τον μεγαλύτερο αριθμό γυναικών συμμετεχόντων, εδώ και 10 χρόνια.  
 

 

DAKAR - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ