Εμφανής η συγγενική σχέση με την οικογένεια των Transformers. Τονίζει το δυναμικό χαρακτήρα, ενώ δύσκολα θα συναντήσετε κάτι όμοιό του.

Αιχμηρό το πίσω μέρος, με το LED φωτιστικό, με τις δύο αντίθετες γραμμές σε σχήμα μπούμερανγκ, να ξεχωρίζει.

Πριν βάλεις το κλειδί στη μίζα, το σχήμα του σου υπενθυμίζει την ξεχωριστή καταγωγή του R 250, αφού μιμείται το σχεδιασμό του εμπρός φωτιστικού, σε μικρογραφία.

Σχεδίαση – Ποιότητα κατασκευής – Μικρό Transformer

Το R 250 πραγματικά κλέβει τις εντυπώσεις όσον αφορά το αισθητικό κομμάτι. Η φιλοσοφία της Daytona πίσω από το σχεδιασμό, ήταν να παρουσιάσει κάτι μοναδικό, με ξεχωριστή προσωπικότητα, σύμφωνα με τα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα στην κατηγορία των μικρομεσαίων Streetfighter. Και τα έχει καταφέρει αρκετά καλά, αρκεί να παρατηρήσει κανείς τις τονισμένες επιθετικές γραμμές και τα εξογκώματα που διατρέχουν ολόκληρη τη σιλουέτα. Στο εμπρός μέρος, το μούτρο της μοτοσυκλέτας θυμίζει έντονα μάσκα Transformers. Δύο εκατέρωθεν LED φώτα θέσης που μοιάζουν με αγριεμένα μάτια και μια LED συστοιχία στο κάτω μέρος που θυμίζει στόμα, πλαισιώνουν τον στρογγυλό προβολέα που δυστυχώς δεν είναι LED. Εξίσου όμορφο είναι και το πίσω μέρος με την αιχμηρή ουρά και το LED φωτιστικό που σχηματίζει δύο αντικριστά μπούμερανγκ. Επίσης, όλα τα προειδοποιητικά φλάς είναι τύπου LED. 


Τα δυναμικά χαρακτηριστικά συνεχίζονται και στα υπόλοιπα μέρη της μοτοσυκλέτας, με τη σύγχρονης σχεδίασης καρίνα, το επιθετικό εμπρός φτερό, το προστατευτικό της εξάτμισης και τις όμορφες πολυάκτινες ζάντες. Το μυώδες ρεζερβουάρ έχει καθαρή εικόνα στο πάνω μέρος του, καθώς η τάπα πλήρωσης, είναι επιμελώς κρυμμένη κάτω από ένα πορτάκι, που ανοίγει με τη βοήθεια του κεντρικού διακόπτη. Εμμονή στη λεπτομέρεια! Το R 250 δείχνει την άμεση συγγένεια του με την φατρία των Decepticons και μάχεται για την επικράτηση του στο αστικό πεδίο. Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά μαρτυρούν μια πολύ προσεγμένη κατασκευή, που δύσκολα θα δυσαρεστήσει τον αναβάτη. Η ποιοτική βαφή τονίζει την όμορφη διχρωμία, που διατρέχει το σώμα της μοτοσυκλέτας. Η συναρμογή των υλικών είναι αρκετά καλή και τα επιμέρους μέρη που έχουν χρησιμοποιηθεί δεν δείχνουν ΅ΆψεύτικαΆΆ. Οι μικροί συντονισμοί σε συγκεκριμένες στροφές, εξαιτίας της μονοκύλινδρης φύσης του κινητήρα, δεν αρκούν για να χαλάσουν την συνολική εικόνα. 
 

DAYTONA: Εξουσιοδοτημένο service SYM-DAYTONA