Crutchlow: Υποψήφιος για τίτλο το 2020!

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει το «αφεντικό» του Βρετανού αναβάτη, Lucio Cecchinello, ο οποίος μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον αθλητή του. Δείτε περισσότερα.

Ο Cal Crutchlow έχει γίνει γνωστός στα Moto GP για την δυναμική και πολλές φορές ριψοκίνδυνη προσέγγισή τους στους αγώνες, που τον οδηγεί και σε αρκετές πτώσεις που του στερούν βαθμούς. Ωστόσο, ο Lucio Cecchinello, ο επικεφαλής της ομάδας LCR Honda, θεωρεί την τόλμη του Crutchlow ως ένα θετικό στοιχείο, σε δηλώσεις που έκανε για τον Βρετανό αναβάτη.

Ο Cecchinello μίλησε για τον Crutchlow σχολιάζοντας τον στυλ του και θέτοντας τον… υποψήφιο για τον τίτλο του 2020! Είπε συγκεκριμένα: «Ο Cal είναι ένας αναβάτης που οδηγεί με την καρδιά του. Δεν μπορείς να του ζητήσεις να ασκήσει πίεση στον εαυτό του για να τερματίσει τον αγώνα. Θέλει να αγωνίζεται για την νίκη, είναι ελεύθερο πνεύμα που έχει συνηθίσει να αγωνίζεται για την νίκη. Για αυτό μερικές φορές παίρνει περισσότερα ρίσκα από όσο πρέπει στους αγώνες»

«Όταν έχεις έναν αναβάτη με τέτοια προσέγγιση, μπορείς ναι μεν να τους πεις ότι πρέπει να τερματίζουν, αλλά στο τέλος έχουν τα δικά τους πιστεύω, το δικό τους πνεύμα, δεν μπορείς να τους αναγκάσεις να γίνουν άλλοι άνθρωποι. ¶νθρωποι σαν τον Cal πρέπει στην πραγματικότητα να κάνουν κάποια λάθη, για να καταλάβουν τα όριά τους και πώς να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους»  

«Πιστεύω ότι ο Cal μπορεί να παλέψει για το πρωτάθλημα, το 2020 ίσως. Πιστεύω ότι το 2019 θα είναι μια καλή χρονιά για εμάς και το 2020, ο Cal μπορεί να κάνει άλλο ένα βήμα μπροστά, να περιορίσει τον εαυτό του και να βρει την κατάλληλη ισορροπία»