O Casey Stoner

Casey Stoner: Γυρίζει στην Honda!;

Φήμες για την επιστροφή του Αυστραλού σταρ της πίστας στην Honda έκαναν την εμφάνισή τους; Είναι αληθινές; Δείτε περισσότερα…

Μετά την επισημοποίηση του διαζυγίου Stoner-Ducati, μετά από αρκετά χρόνια συνεργασίας στο επίπεδο των δοκιμών, νέες φήμες διαδόθηκαν: Και πιο συγκεκριμένα, περί επιστροφής του Αυστραλού στην Honda!

Πολλές φωνές από τα paddock, λένε ότι ο 33χρονος αναβάτης και δις πρωταθλητής –την μία, ως ο μοναδικός άσσος με μοτοσυκλέτα Ducati- έχει συμφωνήσει ήδη με το HRC για συνεργασία, ως δοκιμαστής, που θα συμπληρώσει τον Stefan Bradl και θα βοηθήσει τους Marc Marquez και Jorge Lorenzo. Τι λέει όμως η ίδια η Honda;

Ο Alberto Puig, επικεφαλής του HRC, ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά, χωρίς να αποκλείει την πιθανότητα! Δείτε τι είπε: «Ο Casey έχει πολύ ταλέντο, αλλά πρέπει να δοκιμάζεις πολλές ημέρες το χρόνο και να είσαι διαθέσιμος όποτε σου ζητηθεί, αν θέλεις να είσαι δοκιμαστής. Ο Casey ήταν ήδη δοκιμαστής στην Honda παλιότερα, ήταν και πρωταθλητής μαζί μας και έχουμε πολύ καλή σχέση και αναμνήσεις μαζί του. Έχουμε τώρα τον Stefan Bradl και είμαστε ικανοποιημένοι μαζί του, αλλά δεν αποκλείουμε την πιθανότητα και για νέες συνεργασίες»

Ωστόσο, ο Puig διέψευσε το ότι υπάρχει ήδη συμφωνία, μεταξύ του και του Stoner: «Οι φήμες για την επιστροφή τους σε εμάς δεν είναι αλήθεια. Δεν έχουμε συμφωνία». Εντύπωση προκαλεί η δήλωση του Mac Marquez, ο οποίος ήταν πολύ λακωνικός, δηλώνοντας μόνο το εξής:  «Η Honda έχει ήδη έναν πολύ καλό αναβάτη δοκιμών και αυτός είναι ο Stefan Bradl»

Τι πιστεύετε ότι θα γίνει; Θα πραγματοποιηθεί η συμφωνία; Επισήμως, μόνο ο χρόνος θα δείξει…