Μπροστινό-πιρούνι-φρένο: Παρά τα αγωνιστικά χρώματα το 300 SR προορίζεται και για την πόλη, οπότε οι αναρτήσεις πρέπει να συνδυάζουν και την άνεση. Θα φανούν μαλακές μόνο σε σκληρή χρήση πίστας. Τα φρ

Μπροστινό-πιρούνι-φρένο: Παρά τα αγωνιστικά χρώματα το 300 SR προορίζεται και για την πόλη, οπότε οι αναρτήσεις πρέπει να συνδυάζουν και την άνεση. Θα φανούν μαλακές μόνο σε σκληρή χρήση πίστας. Τα φρένα της J.Juan υπολείπονται σε αρχικό δάγκωμα, όχι όμως και σε δύναμη.

    Πλαίσιο – Αναρτήσεις – Φρένα

    Πλαίσιο-χωροδικτύωμα!

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

    Μπορεί η σχεδίαση και τα εντυπωσιακά χρώματα των φέρινγκ να εντυπωσιάζουν, οι πιο παρατηρητικοί όμως θα προσέξουν το εξίσου εντυπωσιακό πλαίσιο - υποπλαίσιο από ατσάλινο χωροδικτύωμα σε λευκό χρώμα. Όπως και στα γυμνά μοντέλα της εταιρίας, συνδυάζεται με ένα ατσάλινο ψαλίδι σεβαστών διαστάσεων για αυξημένη ακαμψία αλλά και μικρός βάρος, αφού η μοτοσυκλέτα ζυγίζει 165 κιλά πλήρης υγρών.
    Στον τομέα των αναρτήσεων συναντάμε ανεστραμμένο πιρούνι 37χιλ χωρίς ρυθμίσεις και μονό αμορτισέρ με ρυθμιζόμενη προφόρτιση ελατηρίου, ενώ τα φρένα προέρχονται από την ισπανική J.Juan και αποτελούνται από ακτινική τετραπίστονη δαγκάνα με δίσκο 292 χιλ μπροστά και μονοπίστονη δαγκάνα με δίσκο 220χιλ πίσω. Το δικάναλο ABS της Continental ολοκληρώνει το σύστημα πέδησης ώστε να φρενάρεις με ασφάλεια σε κάθε τύπο ασφάλτου.
     

    Σελίδα 1CFMOTO 300SR - Test (+video)
    Σελίδα 2Εμφάνιση- Ποιότητα κατασκευής
    Σελίδα 3Ανεση – Εργονομία
    Σελίδα 4Κινητήρας
    Σελίδα 5Πλαίσιο – Αναρτήσεις – Φρένα
    Σελίδα 6Οδηγώντας
    Σελίδα 7Η άποψή μας