Τέσσερα σύντομα teaser βίντεο για το επερχόμενο ηλεκτρικό Brinco, που σηματοδοτεί την επιστροφή της Bultaco στα δίτροχα δρώμενα.

Bultaco Brinco: 4 teaser βίντεο

Εδώ και δύο εβδομάδες η αναγεννημένη Bultaco άρχισε να δίνει στη δημοσιότητα μικρά teaser βίντεο για το επερχόμενο ηλεκτρικό Mountain Bike της, που ονομάζεται Brinco. Δείτε όλα τα teaser μαζεμένα ΕΔΩ.

Όπως σας είχαμε γράψει στα τέλη του 2014, η νέα σελίδα στη σύγχρονη ιστορία της αναγεννημένης θρυλικής ισπανικής εταιρείας γράφεται με ηλεκτρικά γράμματα, και πρώτο δίκυκλο εκπρόσωπο, το off-road ηλεκτρικό ποδήλατο Brinco.
 
Το όνομα Brinco επιλέχθηκε ως φόρος τιμής στο ομώνυμο δίχρονο 75 κ.εκ. μοτοσυκλετάκι που παρήγαγε η Bultaco τη δεκαετία του 70.
 
Για να σας φρεσκάρουμε τη μνήμη, ο κινητήρας του Brinco διαθέτει τρεις επιλογές λειτουργίας, Sport, Urban και Eco, με ονομαστική ισχύ 2 kW (2.7 ίπποι) και μέγιστη ισχύ 3 kW (4 ίπποι) με ροπή... 6.1 kgm! Το βάρος του φτάνει τα 33 κιλά, μαζί με την 7κιλη μπαταρία, ενώ η Bultaco κάνει λόγο για τελική 60 χλμ/ώρα, ελάχιστη αυτονομία τα 30 χλμ. αν οδηγείτε τέρμα γκάζι και μέγιστη τα  100 χλμ αν οδηγείτε πιο μετρημένα και κάνετε και πετάλι που και που.
 
Η Bultaco θα παράγει το Brinco σε 175 κομμάτια, σε τιμή 4.800 ευρώ. 'Aντε, τι περιμένετε, έχουν μείνει 42!
 
Δείτε παρακάτω, τα 4 teaser βίντεο.
 
Teaser 1.
 
 
Teaser 2.
 
 
Teaser 3.
 
 
Teaser 4.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ