Βρες το νέο ΚΤΜ 390 ADVENTURE στην EMC OIKONOMOY

Έλα τώρα στην EMC OIKONOMOY για να αποκτήσεις το ολοκαίνουργιο 390 ADVENTURE, τη φρέσκια πρόταση της ΚΤΜ στη μικρομεσαία κατηγορία.

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ

Η EMC Οικονόμου δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς πρόκειται για μια καταξιωμένη κάθετη μονάδα ΚΤΜ και Bajaj. Είναι το κατάλληλο μέρος για να απευθυνθείτε αν σκοπεύετε να αγοράσετε κάποιο μοντέλο της πορτοκαλί εταιρίας.
 
Τώρα με την επερχόμενη έλευση της νέας ΚΤΜ 390 Adventure, η EMC Οικονόμου σου κάνει μια μοναδική προσφορά. Δεν χρειάζεται να περιμένεις το 2020 για να αποκτήσεις την KTM 390 Adventure! Κάνε τώρα προ-παραγγελία της δικιάς σου KTM 390 ADVENTURE προκαταβάλοντας 1.000 ευρώ και επωφελήσου της ειδικής τιμής προ-παραγγελιών στα 5.990 ευρώ! Η διαδικασία προ-παραγγελιών ξεκίνησε 18/11/2019 και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020 οπότε η τιμή του μοντέλου θα διαμορφωθεί στην προτεινόμενη λιανική για το υπόλοιπο τους έτους. Οι παραδόσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι 31 Μαρτίου 2020!!
 
Οι συμπαγείς διαστάσεις του νέου READY TO RACE travel-enduro αλλά και ο sport χαρακτήρας του, σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο εξοπλισμού και τα γονίδια των κορυφαίων KTM SUPER ADVENTURE μοντέλων, θα αλλάξουν την μοτοσικλετιστική σου καθημερινότητα.
Η εργονομία, σε συνδυασμό με την ομαλή λειτουργία του αποδεδειγμένα αξιόπιστου κινητήρα αλλά και η τεχνολογία που συναντάμε για πρώτη φορά σε μοτοσυκλέτα της κατηγορίας (MTC, offroad ABS, ride-by-wire κ.λπ.), ολοκληρώνουν ένα πακέτο που είναι ταυτόχρονα άνετο και ελαφρύ, ικανό να σε βοηθήσει στις καθημερινές σου εξορμήσεις.
 
Και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να απευθυνθείτε στην EMC Οικονόμου για εξουσιοδοτημένο service KTM και Bajaj για να είστε σίγουροι ότι κάθε εργασία πραγματοποιείται σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές που ορίζουν οι εταιρείες.
 
Τέλος, μπορείτε να προμηθευτείτε γνήσια ανταλλακτικά που είναι τα μόνα που μπορούν να διασφαλίσουν την καλή λειτουργία και τη μακροζωία της μοτοσυκλέτας.    

Για περισσότερες πληροφορίες:

Διεύθυνση: Θηβών 27, Περιστέρι
Τηλέφωνο: 210 5910568
Facebook Page
www.emcoikonomou.com

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 19:00
Σάββατο: 09:00 – 13:00