Benelli TRK 502 X για εξορμήσεις χωρίς περιορισμούς!

Διαθέσιμο στην αγορά είναι πλέον το νέο Adventure μοντέλο της Benelli. Δείτε περισσότερα για αυτό και μάθετε την τιμή του

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

Το νέο Adventure μοντέλο της Benelli, που βασίστηκε στην εξαιρετικά αγαπητή πλατφόρμα του TRK 502, είναι έτοιμο για ακόμα περισσότερο χώμα!

Το νέο Benelli TRK 502X μπορεί να γίνει δικό σας στην τιμή των 6.800 ευρώ (χωρίς τέλος ταξινόμησης και βαλίτσες). Είναι κατασκευασμένο σε ένα παραδοσιακό ατσάλινο πλαίσιο της Benelli και ο κινητήρας της είναι 2-κύλινδρος, υδρόψυκτος στα 500cc. Έχει ηλεκτρονικό ψεκασμό, σύστημα χρονισμού με δύο εκκεντροφόρους και 4 βαλβίδες ανά κύλινδρο. Η μέγιστη ισχύς είναι 48 ίπποι στις 8.500 στροφές/λεπτό και η μέγιστη ροπή είναι 4,6 kgm στις 4.500 στροφές/λεπτό, κάτι που σημαίνει τέλεια απόκριση σε όλες τις συνθήκες. Το κιβώτιο 6 ταχυτήτων ελέγχεται από υγρό, πολύδισκο μηχανικό συμπλέκτη που παρέχει εύκολο έλεγχο.

Η μορφή του μοντέλου, περιπετειώδης και εκφραστική, προκαλεί έκπληξη με την πρώτη ματιά, χάρη σε ένα μεγάλο ρεζερβουάρ, που παρέχει χωρητικότητα καυσίμου 20 λίτρων, και στον προβολέα με τον συναρπαστικό σχεδιασμό και με ένα μπροστινό φτερό που κλέβει τις εντυπώσεις. Η ανάρτηση προσφέρει την απαραίτητη άνεση για τον αναβάτη και τον συνεπιβάτη, χάρη σε ένα τηλεσκοπικό ανεστραμμένο πιρούνι διαμέτρου 50 χιλιοστών και ένα πλήρως ρυθμιζόμενο αμορτισέρ διαδρομής 50 χιλιοστών. Το TRK 502 X προσφέρει τη μέγιστη ανεμοκάλυψη  στον αναβάτη του, χάρη σε ένα καλοσχεδιασμένο αεροδυναμικό φέρινγκ και ζελατίνα ενώ υπάρχουν και χούφτες για την προστασία των χεριών του αναβάτη στον στάνταρ εξοπλισμό.

Σταθερότητα, ασφάλεια και ακρίβεια είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν την νέα αυτή μοτοσικλέτα της Benelli, το TRK 502 X. Αυτά γίνονται εμφανή από την απόδοση του συστήματος πέδησης, που είναι εφοδιασμένα μπροστά με διπλά δισκόφρενα διαμέτρου 320mm και δαγκάνες δύο εμβόλων ενώ πίσω υπάρχει δίσκος 260mm με δαγκάνα μονού εμβόλου. Και τα δύο κυκλώματα φρένου συνεργάζονται με τελευταίας γενιάς σύστημα ABS της Bosch. Οι τροχοί είναι 19 ιντσών μπροστά και 17 ιντσών πίσω, ακτινωτοί. Εξοπλίζονται με ελαστικά Metzeler Tourance.