Benelli: Open Day το Σάββατο στην Θεσσαλονίκη

Την δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τα νέα μοντέλα της Benelli θα έχουν την ευκαιρία, οι φίλοι της μάρκας στην Θεσσαλονίκη, σε μία ειδική εκδήλωση. Δείτε περισσότερα.

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

Η Benelli-Motoway στην Θεσσαλονίκη, με την στήριξη της Πανελλήνιας Λέσχης Benelli, διοργανώνει Open Day στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Motoway στην οδό Γιαννιτσών 59, αύριο Σάββατο 4 Ιουλίου. Οι εγκαταστάσεις θα είναι ανοιχτές στο κοινό, από 15.00 μέχρι 18.00 το απόγευμα, για μια ημέρα αφιερωμένη στην Benelli.
 
Κατά την διάρκεια της Open Day, οι αναβάτες και οι φίλοι της Ιταλικής μάρκας θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τις μοτοσυκλέτες της Benelli, βλέποντας τις από κοντά. Στην συνέχεια, τα μέλη της Πανελλήνιας Λέσχης Benelli θα βρεθούν στο Λευκό Πύργο, στα πλαίσια των εγκαινίων του παραρτήματος Μακεδονίας,
 
Αν λοιπόν είστε φίλος της θρυλικής ιταλικής μάρκας ή ενδιαφέρεστε να κάνετε δική σας μια νέα  Benelli, μην χάσετε την Open Day στις εγκαταστάσεις της Benelli-Motoway της Θεσσαλονίκης, αύριο από τις 15.00 μέχρι και τις 18.00!