Benelli: Νέες εγγυήσεις για να την έχεις για πάντα

Δύο νέα προγράμματα επέκτασης εγγυήσεων και όχι μόνο, ανακοίνωσε η Benelli, συμβάλλοντας και αυτή στο κλίμα επανεκκίνησης. Δείτε αναλυτικά.

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

Η Benelli, με ανάλογη ανακοίνωση της, παρουσίασε τα δύο νέα προγράμματα εγγύησης, Benelli Forever και Benelli Garanti. Στην προσαρμογή και την επανεκκίνηση της πραγματικότητας, η Benelli συμβάλλει έμπρακτα προσφέροντας έως 4 χρόνια εγγύηση, αλλά και οδική βοήθεια, στους κατόχους μοτοσυκλετών της.
 
Δείτε παρακάτω αναλυτικά, τι προσφέρουν τα νέα προγράμματα Benellil Forever και Benelli Garanti.
 
Στην προσπάθεια για διαρκή αναβάθμιση των υπηρεσιών μας και όντας σίγουροι για την αξιοπιστία των μοτοσικλετών Benelli, έχουμε προβεί στη δημιουργία ειδικών προγραμμάτων προνομίων και χρηματοδότησης για όλους τους νέους αλλά και τους ήδη κατόχους Benelli.

Πιο αναλυτικά, μέσω του προγράμματος Benelli Forever και για την αγορά οποιουδήποτε μοντέλου Benelli από 1/6 έως και 31/12/2020, παρέχονται:
 • 4 Χρόνια Εγγύηση
• 1 Χρόνος Δωρεάν Οδική Βοήθεια

Επιπλέον η αγορά νέων μοτοσυκλετών μπορεί να πραγματοποιηθεί με:
• 30% προκαταβολή και αποπληρωμή σε έως 24 άτοκες δόσεις.
• ή άλλα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα

Μέσω του προγράμματος Benelli Garanti, που θα τεθεί σε ισχύ ως τις 15/6, δίνεται η δυνατότητα για την αγορά ενός ειδικού πακέτου διετούς επέκτασης εγγύησης στους κατόχους μοτοσικλετών Benelli των οποίων η ημερομηνία από την έκδοση της άδειας κυκλοφορίας τους δεν ξεπερνάει τους 18 μήνες. Στη Motoway – Καμπράνης ΑΕ, στηρίζουμε έμπρακτα την ομαλή και κυρίως ασφαλή προσαρμογή όλων μας στη μετά COVID εποχή. Είμαστε σίγουροι πως ο μοναδικός προβληματισμός όλων των κατόχων Benelli είναι απλά η επιλογή της καλύτερης διαδρομής!

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες στα:
www.benelli-moto.gr/benelli-forever
www.benelli-moto.gr/benelli-garanti