Η Benelli πλησιάζει επικίνδυνα τους παραδοσιακά ισχυρούς ανταγωνιστές της.

Benelli: Ιστορικό παγκόσμιο ρεκόρ πωλήσεων!

Τις περισσότερες μοτοσυκλέτες της ιστορίας της πούλησε η Benelli, με… διψήφια ποσοστιαία ύξηση πωλήσεων στην Ευρώπη! Δείτε περισσότερα…

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

Η δυναμική της Benelli στην παγκόσμια, πλέον, αγορά δεν κρύβεται καθώς η εταιρεία κατέγραψε τις περισσότερες πωλήσεις της ιστορίας της, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η ιστορική ιταλική φίρμα, που δραστηριοποιείται από το 1911, κατάφερε να πραγματοποιήσει πάνω από 63.000 πωλήσεις μοτοσυκλετών το 2019, μια επίδοση ρεκόρ που ξεπέρασε κατά πολύ, τις συνολικά 59.750 μοτοσυκλέτες που πούλησε το 2018.

Κάπως έτσι, η Benelli κατέγραψε και το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς της ιστορίας της, αφού ξεπέρασε αυτό της Ducati και πλησιάζει αυτό της Triumph, σε παγκόσμια κλίμακα. Φυσικά ρόλο-κλειδί στην επιτυχία αυτή έπαιξαν τα TRK 502 και 502X, στην εποχή της κυριαρχίας των Adventure μοτοσυκλετών.

Η αύξηση των πωλήσεων της Benelli στην Ευρώπη εντυπωσιάζει, με ένα άλμα κατά 27,8%! Μάλιστα, το TRK 502/X είναι το 3ο adventure μοντέλο στην Ευρωπαϊκή αγορά, καθώς το ξεπερνούν μόνο η Honda Africa Twin και η BMW R1250GS Adventure.