Benelli: 4ετης εγγύησης και επιπλέον προνόμια

Μάθε τα πάντα για το πρόγραμμα Benelli Forever και τα προνομιακά προγράμματα χρηματοδότησης της Benelli και απόκτησε την καινούργια σου μοτοσυκλέτα πιο εύκολα από ποτέ.

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

Η Benelli, σε βάζει γερά στο παιχνίδι της απόκτησης του αγαπημένου σου μοντέλου με τα δύο νέα προγράμματα εγγύησης, Benelli Forever και Benelli Garanti. Συγκεκριμένα προσφέρει έως 4 χρόνια εγγύηση, αλλά και οδική βοήθεια, στους κατόχους μοτοσυκλετών της.

Στην προσπάθεια για διαρκή αναβάθμιση των υπηρεσιών της και όντας σίγουροι για την αξιοπιστία των μοτοσικλετών που κατασκευάζει, η Benelli δημιούργησε ειδικά προγράμματα προνομίων και χρηματοδότησης για όλους τους νέους αλλά και τους ήδη κατόχους Benelli.

Πιο αναλυτικά, μέσω του προγράμματος Benelli Forever και για την αγορά οποιουδήποτε μοντέλου Benelli έως και 31/12/2020, παρέχονται:
• 4 Χρόνια Εγγύηση
• 1 Χρόνος Δωρεάν Οδική Βοήθεια

Επιπλέον η αγορά νέων μοτοσυκλετών μπορεί να πραγματοποιηθεί με:
• 30% προκαταβολή και αποπληρωμή σε έως 24 άτοκες δόσεις.
• ή άλλα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα

Μέσω του προγράμματος Benelli Garanti δίνεται η δυνατότητα για την αγορά ενός ειδικού πακέτου διετούς επέκτασης εγγύησης στους κατόχους μοτοσικλετών Benelli των οποίων η ημερομηνία από την έκδοση της άδειας κυκλοφορίας τους δεν ξεπερνάει τους 18 μήνες.

Με το νέο πρόγραμμα της Benelli, εκτός από όλη την γκάμα της, σας παρέχεται η δυνατότητα να αποκτήσετε και εσείς το Best Seller της ελληνικής αγοράς που ακούει στο όνομα TRK 502(Χ). Η εμπορική πορεία του το πρώτο 9μηνο το κατατάσσει στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων και τίποτα δεν φαίνεται να είναι τυχαίο επιβεβαιώνοντας μας όταν το είχαμε δοκιμάσει, πως είναι πολύ καλό παντού. 

 
 Με τα μοναδικά προνόμια από την Motoway – Καμπράνης ΑΕ, ο μοναδικός προβληματισμός όλων των κατόχων Benelli είναι απλά η επιλογή της καλύτερης διαδρομής!

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες στα:
www.benelli-moto.gr/benelli-forever
www.benelli-moto.gr/benelli-garanti