O Stefan Everts

Βελτίωση για τον Stefan Everts

O πολύ πρωταθλητής Motocross διαφεύγει του κινδύνου της ελονοσίας, παραμένει ωστόσο στην εντατική θεραπεία. Δείτε περισσότερα…

Πριν λίγες μέρες, η είδηση της ασθένειας του Stefan Everts με ελονοσία, μετά από ταξίδι του στην Αφρική, είχε δημιουργήσει θλίψη και ανησυχία στον διεθνή μοτοσυκλετιστικό χώρο. Φαίνεται όμως πως ο Βέλγος αθλητής βελτιώνεται στην υγεία του, καθώς σύμφωνα με ξένα ρεπορτάζ, οι γιατροί κατάφεραν να εξολοθρεύσουν την ελονοσία.

Αυτό σημαίνει, για τον Everts, ότι διαφεύγει τον κίνδυνο της ζωής του, όμως ο δεκάκις πρωταθλητής στα Motocross, παραμένει σε τεχνητό κώμα στην εντατική. Σύμφωνα με όσα δημοσιεύονται, σε βάθος μιας εβδομάδας οι γιατροί θα τον ξυπνήσουν, όταν και θα εκτιμήσουν την κατάστασή του μετά την ασθένεια. Προς το παρόν, μόνο στενοί συγγενείς του Everts μπορούν να τον συναντήσουν, από τους οποίους και προέρχονται οι πληροφορίες.

Ο Stefan Everts χτυπήθηκε από την νόσο της ελονοσίας, πριν περίπου έναν μήνα, όταν ταξίδεψε στην Αφρική για να πάρει μέρος σε έναν φιλανθρωπικό αγώνα Motocross. Η ασθένειά του εκδηλώθηκε στις αρχές του Δεκεμβρίου, όταν και ο Everts έλαβε την άμεση ιατρική προσοχή που χρειαζόταν.

Εμείς με την σειρά μας, να ευχηθούμε καλή ανάρρωση στον σημαντικό αυτό αναβάτη.