Bardahl: Ό,τι μοτοσυκλέτα κι αν οδηγείς έχει το κατάλληλο λιπαντικό

Από πίστα μέχρι δρόμο, χώμα μέχρι άσφαλτο, παπί μέχρι μοτοσυκλέτα, η Αμερικάνικη Bardahl φροντίζει για την προστασία του κινητήρα σου.

Για περισσότερα από 70 χρόνια η Bardahl Manufacturing Corporation, με έδρα το Seattle των ΗΠΑ, παράγει και διανέμει παγκοσμίως, κορυφαίας ποιότητας λιπαντικά και πρόσθετα που χρησιμοποιούνται σε κάθε είδος κινητήρα από αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, μέχρι ναυτιλία και αεροδιαστημική. Πρόκειται για μια πολυεθνική εταιρεία που διανέμει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 80 χώρες και διαθέτει εργοστάσια παραγωγής και συσκευασίας σε 8 από αυτές. Ο ιδρυτής της εταιρείας, Ole Bardahl, είχε πει χαρακτηριστικά: “Αν δεν μπορούμε να κάνουμε τα καλύτερα προϊόντα στο είδος τους, δεν θα τα κάνουμε καθόλου.” και αυτή είναι η φιλοσοφία της Bardahl μέχρι σήμερα και δεν είναι τυχαίο ότι τόσα χρόνια βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας.

Η Αμερικάνικη εταιρεία έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά της με τους αγώνες και η καρό σημαία που υπάρχει στο λογότυπό της υποδηλώνει αυτό ακριβώς. Η Bardahl συμμετέχει παγκοσμίως σε πολλά διαφορετικά είδη αγώνων μοτοσυκλέτας με κορυφαίες ομάδες και οδηγούς να εμπιστεύονται τα προϊόντα της κερδίζοντας πρωταθλήματα, τίτλους και διακρίσεις. Τα προϊόντα της εξελίσσονται σε συνεργασία με τις αγωνιστικές ομάδες και μέσα από τους αγώνες δοκιμάζονται στις πιο απαιτητικές συνθήκες.

Το 2020 η Sky Racing Team VR46 κατέκτησε τον τίτλο των κατασκευαστών στη Moto2, ενώ ο Andrea Locatelli έχει κατακτήσει δυο τίτλους, το 2019 και το 2020, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Supersport χρησιμοποιώντας το λιπαντικό μοτοσυκλέτας XT4R της Bardahl. Και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε τον Andrea Verona, ο οποίος τη χρονιά που μας πέρασε στέφθηκε πρωταθλητής της κατηγορίας Ε1 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro.

Τα λιπαντικά μοτοσυκλέτας της Bardahl προσφέρουν ανώτερες ιδιότητες μείωσης των τριβών και της φθοράς αποτρέποντας ταυτόχρονα τη διάβρωση. Για να πετύχει τόσο υψηλές επιδόσεις, εκτός του συνδυασμού βασικών λιπαντικών και προσθέτων, η Bardahl χρησιμοποιεί επιπλέον τεχνικές κατά την δημιουργία των προϊόντων της όπως Polar Plus formula Bardahl και Formula Bardahl Fullerence C60. Αφού λοιπόν προστατεύουν αποτελεσματικά αγωνιστικούς κινητήρες που δουλεύουν συνεχώς σε υψηλούς ρυθμούς, φαντάσου τι μπορούν να κάνουν για τον δικό σου κινητήρα.

Όλη γκάμα λιπαντικών μοτοσυκλέτας της Bardahl είναι διαθέσιμη από τη  Μπέζας & Λεών, μία από τις μεγαλύτερες εισαγωγικές εταιρείες ανταλλακτικών και αξεσουάρ μοτοσυκλετών στην Ελλάδα, καθώς ιδρύθηκε το 1918 και από τότε πρωταγωνιστεί στον χώρο του δικύκλου. Με στόχο την ολοκληρωμένη και άμεση ενημέρωση των αναβατών πάνω σε ότι αφορά τα λιπαντικά μοτοσυκλέτας της Bardahl, η εταιρεία δημιούργησε μια ξεχωριστή σελίδα στο Facebook. Ακολουθήστε τους για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της εταιρείας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Σ.ΜΠΕΖΑΣ & Μ.ΛΕΩΝ ΙΚΕ

Μιχαήλ Βόδα 37, 10440 Αθήνα
Τηλ.: 210 8232001
e-mail: info@bele.gr

Μιχαλακοπούλου 141, 115 27 Αθήνα 
Τηλ: 2107470074
e-mail: spyros@bele.gr

www.bele.gr
Facebook Page

Διαβάστε ακόμα: