Απόκτησε το νέο scooter σου από την BMW και επωφελήσου από έκπτωση που φτάνει τα 500 ευρώ.

BMW C400X-C400GT: Τώρα με όφελος 500 ευρώ

Απόκτησε τώρα το νέο σου BMW C400X ή C400GT και επωφελήσου από έκπτωση που φτάνει μέχρι και τα 500 ευρώ. Δες περισσότερα.

Θέλεις να βρίσκεσαι συνέχεια σε κίνηση, χωρίς να σε νοιάζει αν έχει κίνηση; Τότε χρειάζεσαι ένα δίκυκλο. Έχεις premium επιθυμίες και θέλεις να μετακινείσαι με άνεση και άποψη; Η BMW υπερκαλύπτει αυτές τις προδιαγραφές και όχι μόνο! Μήπως ήρθε η ώρα να αποκτήσεις το νέο σου scooter από την BMW;
 
Τώρα μπορείς να κάνεις δικό σου ένα νέο BMW C400X ή C400GT, με όφελος που φτάνει και τα 500 ευρώ και διευκολύνσου στην αποπληρωμή μέσα από το χρηματοδοτικό πρόγραμμα 24 άτοκων δόσεων, Zero2Ride.
 
Αν θέλεις να ξεχωρίζεις όπου βρίσκεσαι με την αντισυμβατική εμφάνιση του scooter σου και να απολαμβάνεις  GT άνεση, κορυφαίο επίπεδο τεχνολογίας και επιδόσεων, τότε το C400X είναι για σένα. Απόκτησε το με όφελος 400 ευρώ.
Διάβασε την δοκιμή του BMW C400X κάνοντας ένα κλικ εδώ
 
Αν από την άλλη, προτιμάς μια ακόμη πιο πολυτελή εμφάνιση, δυνατότητες τουρισμού και υψηλό επίπεδο εξοπλισμού που ξεφεύγει από τα απλά δεδομένα για ένα scooter, το C400GT σου κλείνει το μάτι. Κάνε το τώρα δικό σου με όφελος που φτάνει τα 500 ευρώ.
Διάβασε την δοκιμή του BMW C400GT κάνοντας κλικ εδώ
 
Τόσο το BMW C400X όσο και το C400GT κινούνται από τον ολοκαίνουργιο κινητήρα της BMW, που αποδίδει 34 ίππους και φημίζεται για την ομαλή λειτουργία του χωρίς κραδασμούς. Το Traction control φροντίζει για την ασφαλή απόδοση της ισχύος στο δρόμο χωρίς γλιστρήματα.
 
Τόσο το C400X όσο και το C400GT φέρουν οθόνη ενδείξεων TFT, που απεικονίζει πλήθος πληροφοριών έγχρωμα και ευανάγνωστα. Παράλληλα, μέσω της πλατφόρμας πολυμέσων BMW Motorrad Connectivity, ο αναβάτης έχει την δυνατότητα σύνδεσης του scooter με κινητό τηλέφωνο και την διαχείριση κλήσεων, μουσικής και συστήματος πλοήγησης.

Δες περισσότερες πληροφορίες κάνοντας ένα κλικ εδώ.