Αυτή είναι η Hiplok D1000 που αντιστέκεται στην κοπή με τροχό.

Αυτή είναι η Hiplok D1000 που αντιστέκεται στην κοπή με τροχό.

Αυτή η κλειδαριά-πέταλο καταστρέφει τους γωνιακούς τροχούς

Δυστυχώς, η εξέλιξη της τεχνολογίας των εργαλείων φέρνει πάντα νέους τρόπους στους κλέφτες, να αντιμετωπίζουν τα αντικλεπτικά που αναπτύσσουν οι εταιρείες και ο γωνιακός τροχός, είναι η ύστατη απειλή που καταστρέφει σχεδόν κάθε κλειδαριά.

Αυτή την νέα απειλή, υπόσχεται ότι αντιμετωπίζει η νέα κλειδαριά D1000 της Hiplok, που βρίσκεται ήδη στο kickstarter.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 

Φτιαγμένη από υλικό τεχνολογίας χρηματοκιβωτίων και ΑΤΜ

H Hiplok ισχυρίζεται ότι το βασικό πλεονέκτημα της νέας της κλειδαριάς, είναι το υλικό Ferosafe, που περικλείει το σκληρυμένο ατσάλι του πετάλου. Το υλικό αυτό είναι σύνθετο γραφενίου και έχει την δυνατότητα να αντιστέκεται σε επιθέσεις με γωνιακούς τροχούς, που κόβουν τις συμβατικές κλειδαριές. Η Hiplok δηλώνει ότι το Ferosafe αντιστέκεται στην επίθεση με τροχό, καταστρέφοντας τον κοπτικό δίσκο κατά την εξέλιξη της, όπως επίσης και σε επιθέσεις τρυπήματος ακόμη και με εργαλεία διαμαντιού. Για αυτό, το Ferosafe χρησιμοποιείται σε εφαρμογές security όπως χρηματοκιβώτια, ATM, κλειδοθήκες και πόρτες ασφαλείας.
 

Τιμή από 200 λίρες Αγγλίας

Η Hiplok D1000 κοστίζει 200 λίρες, αν την προμηθευτείς με «προπώληση» ή early bird αγορά, ενώ η προτεινόμενη τιμή λιανικής με την οποία θα γίνει διαθέσιμη αργότερα θα φτάνει τις 250 λίρες. Τα ποσά δεν είναι σε καμία περίπτωση αμελητέα, όμως από την άλλη δεν συγκρίνονται επ ουδενί, με την απώλεια μιας ολόκληρης μοτοσυκλέτας από κλοπή.
 

Μάζεψε ήδη 200.000 λίρες στο Kickstarter

Η Hiplok D1000 κατάφερε να προσελκύσει τεράστια προσοχή, με την καμπάνια του Kickstarter να συγκεντρώνει περίπου 200.000 λίρες Αγγλίας, δηλαδή το 10πλάσιο ποσό από τον αρχικό στόχο των 20.000 λιρών! Πιστεύετε ότι το προϊόν θα βγει επιτυχημένα στην αγορά; Αν ναι, θα το επιλέγατε για την μοτοσυκλέτα σας;


Δείτε το video της κλειδαριάς και τι συνέβη στον τροχό


 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »