H BMW S 1000 RR Isle of Man Edition δίπλα σε μία M3.

Αυτή είναι η πιο σπάνια BMW S 1000 RR

Ακόμα μία μοτοσυκλέτα για πολύ λίγους… Αυτή είναι η νέα, υπέρ-περιορισμένης παραγωγής έκδοση της BMW S1000RR, από Γαλλικά χέρια. Εσείς θα αγοράζατε ένα τόσο σπάνιο κομμάτι;

Σήμερα, οι superbikes τείνουν όλο και περισσότερο να γίνουν κάτι σαν τα… supercars, ξεφεύγοντας εντελώς από την μαζική κατανάλωση και ανεβαίνοντας στο επίπεδο του συλλεκτικού/επενδυτικού οχήματος. Αυτή την φορά, ακόμα μία μοτοσυκλέτα λαμβάνει το «βάπτισμα» της special edition σε πολύ λίγα κομμάτια και συγκεκριμένα, μιλάμε για την BMW S1000RR, που απέκτησε μία ειδική έκδοση από την BMW Γαλλίας.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 
Η μοτοσυκλέτα που βλέπετε εδώ είναι η S 1000 RR «Isle of man edition», που θα φτιαχτεί μόνο σε 50 κομμάτια όλα κι όλα, προς τιμήν του αγώνα ΤΤ που γίνεται στο «Νησί», αλλά ακυρώθηκε τα τελευταία 2 χρόνια λόγω Covid. Οι μοτοσυκλέτες της ειδικής έκδοσης είναι βαμμένες στο πράσινο «Isle of Man Green» που προέρχεται από τα χρώματα των αυτοκινήτων της Βαυαρικής μάρκας. Στο ρεζερβουάρ, βρίσκεται η επιγραφή S 1000 R Isle of Man Edition, ενώ οι μοτοσυκλέτες θα είναι αριθμημένες με χαρακτό αριθμό. Ακόμα, οι ζάντες της μοτοσυκλέτας είναι από την σειρά M, βαμμένες στην μεταλλική απόχρωση «χαλκού» που η S 1000 RR έχει στα καπάκια του κινητήρα.
 
Η ειδική έκδοση έχει και επιπλέον στοιχεία στον εξοπλισμό της, αφού θα φέρει τμήματα από Cabron, εξάτμιση Akrapovic, ηλεκτρονικές αναρτήσεις, θερμαινόμενα γκριπ, cruise control, χρονόμετρο γύρων GPS, θύρα USB και την αλυσίδα που δεν θέλει ποτέ λάδωμα, την M Endurance.
 
Κάθε μία από τις 50 S 1000 RR Isle of Man Edition θα κοστίζει 33.005 ευρώ (ναι, με 5 στο τέλος, δεν κάναμε λάθος). Πως σας φαίνεται; Θα θέλατε αυτή την BMW στο γκαράζ σας;
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »