Ατύχημα με εγκατάλειψη στο Γαλάτσι: Αναζητούνται πληροφορίες

Οδηγός Ford Focus συγκρούστηκε με αναβάτη μοτοσυκλέτας και τον εγκατέλειψε, το πρωί της Δευτέρας. Αναζητείται το όχημα και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία. Δείτε περισσότερα.

Ατύχημα με εγκατάλειψη αναβάτη μοτοσυκλέτας συνέβη σήμερα το πρωί, στην περιοχή του Γαλατσίου, με θύμα τον κ. Γιώργο Καραγιωργάκη, φωτογράφο και συνάδελφο που είναι γνωστός από την δουλειά του στον τομέα της αυτοκίνησης.
 
Το συμβάν έλαβε χώρα στις 7.07 το πρωί, στο τέλος της οδού Πρωτοπαπαδάκη, στο Γαλάτσι, προς Περιφερειακό. Οδηγός ενός ασημί-γαλάζιου Ford Focus χτύπησε τον αναβάτη και τον ανάγκασε σε πτώση, ενώ στην συνέχεια διέφυγε από το σημείο. Ο κ. Καραγιωργάκης, δεν πρόλαβε να συγκρατήσει αριθμό πινακίδας. 
 
Ωστόσο, σύντομο βίντεο που απεικονίζει την σύγκρουση και την στιγμή της εγκατάλειψης του Γιώργου από το αυτοκίνητο, μας κοινοποιήθηκε από τον ίδιο, από τον οποίο λάβαμε πριν λίγο την άδεια να αναδημοσιεύσουμε.
 
Αν κάποιος έχει οποιαδήποτε πληροφορία που μπορεί να αφορά το αυτοκίνητο, τον αριθμό κυκλοφορίας του ή οτιδήποτε άλλο, παρακαλούμε να έρθετε σε επαφή με τις αρχές.

Διαβάστε την κοινοποίηση του συμβάντος από τον ίδιο τον κ. Καραγιωργάκη, με ένα κλικ εδώ.