O Razlan Razali

O Razlan Razali

Αποκάλυψη Razali: «Δεν έπρεπε να έχω προσλάβει τον Rossi»

Με το πρωτάθλημα του 2022 να σηματοδοτεί την νέα εποχή, στην ομάδα που μέχρι σήμερα λεγόταν Petronas Yamaha, ο επικεφαλής της Razlan Razali βρίσκεται αντιμέτωπος με συνθήκες κάθε άλλο παρά ιδανικές.

Πιο συγκεκριμένα, η Petronas δεν θα συνεργαστεί εκ νέου με την ομάδα, ενώ ακόμα ένα εντελώς νέο ρόστερ αναβατών θα βρίσκεται στην ομάδα: Ο Andrea Dovizioso και ο Darryn Binder.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 

«Λάθος μου που είπα όχι στην ανανέωση με την Petronas»

Ο Razlan Razali, κάνοντας έναν απολογισμό, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Αν μπορούσα να γυρίσω πίσω στο χρόνο, θα δεχόμουν την νέα προσφορά της Petronas τον Ιούνιο του 2021. Αλλά ήθελα να διαπραγματευτώ για περισσότερα χρήματα». Όπως είναι γνωστό, η δορυφορική ομάδα της Yamaha δεν θα έχει την χορηγία της Petronas από του χρόνου, αλλά εξασφάλισε συνεργασία με την WithU.
 

«Δεν έπρεπε να προσλάβω τον Valentino Rossi»

Παρά το ότι η Petronas Yamaha όχι απλά εντυπωσίασε με την επιλογή αναβατών που έκανε το 2019 –μιλάμε φυσικά για τους Fabio Quartararo και Franco Morbidelli- αλλά και οι δύο βρίσκονται τώρα στην εργοστασιακή ομάδα της Yamaha με τον Quartararo να είναι και πρωταθλητής. Όμως, φαίνεται ότι η επιλογή του Valentino Rossi δεν «βγήκε» στην ομάδα, με τον Razali να μην διστάζει να εκφράσει την μεταμέλεια του.

Είπε συγκεκριμένα: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν έπρεπε να τον έχω πάρει. Ήμουν πολύ σκεπτικός μέχρι που τον είδα να ανεβαίνει στο βάθρο, στην Jerez το 2020, εκεί σκέφτηκα ότι μπορεί να τα καταφέρει. Όμως από τότε τα αποτελέσματα ήταν κακά, αλλά η απόφαση είχε ήδη παρθεί. Νομίζω ότι ο Valentino υπέβαλε τον εαυτό του σε μεγάλη πίεση, οι νέοι αναβάτες είναι πολύ γρηγορότεροι και ο Valentino έκανε καλύτερους χρόνους από ότι στο παρελθόν. Αλλά δεν ήταν αρκετό, ο ίδιος ήθελε να κερδίσει, η καρδιά και το μυαλό του ήταν έτοιμα αλλά το μυαλό του δεν συμφωνούσε»
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »