To εργοστάσιο της KTM στην Αυστρία σταματά την παραγωγή μέχρι τις 10 Απριλίου.

Αναστέλλουν την παραγωγή KTM Group - Moto Morini

Παύση παραγωγής για 2 εβδομάδες οι μάρκες του Pierer Mobility Group αλλά και η Moto Morini, στα πλαίσια των προληπτικών μέτρων. Δείτε περισσότερα.

Στα πλαίσια μέτρων πρόληψης για περαιτέρω διάδοση του COVID-19 ή ευρύτερα γνωστού ως κορωνοϊου, η ΚΤΜ ανακοίνωσε την παύση της παραγωγής στο εργοστάσιο του Mattighofen της Αυστρίας για ένα διάστημα δύο εβδομάδων. Η εφαρμογή του μέτρου θα ξεκινήσει στις 30 Μαρτίου και θα λήξει στις 10 Απριλίου, αν δεν αλλάξει κάτι άλλο.

Παράλληλα, θα σταματήσει και η παραγωγή των Husqvarna, που επίσης γίνεται στην Αυστρία, αλλά και των Gas Gas που παράγονται στην Girona της Ισπανίας. Με ανακοίνωση του, το Pierer Mobility Group αναφέρει ότι η παραγωγή σταματά προσωρινά προκειμένου να προληφθεί τυχόν διακοπή προμήθειας υλικών από  την Ιταλία, η οποία προς το παρόν μαστίζεται από την έκταση της επιδημίας.

Παράλληλα, την διακοπή της παραγωγής ανακοίνωσε και η Moto Morini στην Ιταλία, η οποία έχει εργοστάσιο στην πόλη Trivolzio που απέχει περίπου 25 χιλιόμετρα από το Μιλάνο. Με ανακοίνωση της, η Moto Morini εξέφρασε την στήριξη της σε όλους όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της πανδημίας, αλλά και την αισιοδοξία της ότι η ανάπτυξη θα συνεχιστεί μόλις περάσει αυτή η κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ειδήσεις σχετικά.