net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τα νέα σεμινάρια της ART εξοπλίζουν τους συμμετέχοντες-κατόχους scooter με τις απαραίτητες γνώσεις για ασφαλή μετακίνηση στην πόλη.

ART: Σεμινάρια Scooter Safety Training

Την έναρξη σεμιναρίων ασφαλούς οδήγησης για κατόχους scooter ανακοίνωσε η All Road Training-Riders Academy (ART). Τα εν λόγω σεμινάρια, χαρακτηρίζονται από τις ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές τους.

 
Το Scooter Safety Training είναι το Πρόγραμμα Ασφαλούς Οδήγησης της ART, που θα οπλίσει τους συμμετέχοντες-κατόχους scooter, με τεχνικές οδήγησης και πληροφορίες για τις καθημερινές παγίδες και τους κινδύνους στην Αστική Μετακίνηση, αλλά και για τις ιδιαιτερότητες που χαρακτηρίζουν την συμπεριφορά και την οδήγηση των scooter.

Η ομάδα της ART αναλύει στους ενδιαφερόμενους με κάθε λεπτομέρεια τις κρυφές παγίδες της πόλης, ενημερώνει για τον εξοπλισμό προστασίας που είναι ιδανικός και συμβατός για την οδήγηση σε αυτήν και με 10 επιλεγμένες ασκήσεις, εκπαιδεύει τους αναβάτες προκειμένου να διατηρούν σε όλες τις συνθήκες τον απόλυτο έλεγχο του scooter τους. Όσοι συμμετέχουν, νέοι ή έμπειροι οδηγοί θα αυξήσουν κατακόρυφα αυτό που οι άνθρωποι της ART ονομάζουν «Δείκτη Ασφάλειας.»

Το Μάθημα γίνεται στο απόλυτα ελεγχόμενο και ασφαλές περιβάλλον ιδιωτικής πίστας στον Ασπρόπυργο, απευθύνεται σε ιδιοκτήτες scooter και διαρκεί (4) ώρες. Το κόστος συμμετοχής είναι 35 ευρώ και για νέους οδηγούς (από 18 - 23 ετών) 25 ευρώ και περιλαμβάνει τετράωρη Εκπαίδευση σε ολιγομελές γκρουπ, αναμνηστικό Δίπλωμα Συμμετοχής, Αναμνηστικό T-Shirt και ελαφρύ γεύμα.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ