net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

SYM

Kαλό είναι να μην υποτιμήσουμε ποτέ την τεχνολογία ενός δικύκλου επειδή δε βγάζει 200 άλογα ή δεν τρέχει σε αγώνες ή επειδή είναι «απλώς ένα σκούτερ». Αν δείτε πια πόση τεχνολογία κρύβεται ακόμη και σε ένα απλό σκούτερ 125 κ.εκ. θα συνειδητοποιήσετε πόσο σημαντική γίνεται η σωστή του συντήρηση από εξειδικευμένο προσωπικό. Τέτοιο προσωπικό δε θα συναντήσετε παρά μόνο εντός του εταιρικού δικτύου κάθε εταιρείας. Είναι οι άνθρωποι που καθημερινά συντηρούν, επισκευάζουν και αναβαθμίζουν τα μοντέλα της ίδιας εταιρείας, είναι αυτοί που ενημερώνονται και εκπαιδεύονται επισήμως για κάθε μικρή ή μεγάλη τεχνολογική καινοτομία της. Είναι οι ίδιοι που είναι υπόλογοι ενώπιον της SYM για κάθε δουλειά που κάνουν, είναι αυτοί που φέρουν την ευθύνη για την τήρηση της εγγύησης καλής λειτουργίας του δικύκλου σου.


Το δίκτυο της Γκοργκόλης Α.Ε. στην Ελλάδα ανέρχεται πλέον στον εντυπωσιακό αριθμό των 148 σημείων Service/Ανταλλακτικών, με τα 16 από αυτά στην Αττική και άλλα 132 στην επικράτεια. Στην έδρα της διατηρούνται δύο συνεργεία τεχνικού ελέγχου για τη διαμόρφωση ιδίας άποψης και εξεύρεσης τεχνικών λύσεων και προτάσεων αναβάθμισης των οχημάτων της εταιρείας. Ένα online σύστημα ενημέρωσης σε τεχνικά θέματα με δυνατότητα video κλήσεων (μέσω Skype) με φορητές κάμερες φροντίζει για τη βέλτιστη αντιμετώπιση τεχνικών θεμάτων. Παράλληλα, συνεργεία από τους τεχνικούς της Γκοργκόλης Α.Ε. επισκέπτονται τακτικά τους συνεργάτες στην έδρα τους για πιθανά τεχνικά και διαδικαστικά θέματα.

Ολόκληρο το δίκτυο της εταιρείας συνδέεται μέσω ενός online συστήματος, με το οποίο γίνονται οι καταχωρήσεις αιτήσεων εγγυήσεων και service για την πλήρη καταγραφή ιστορικού των οχημάτων. Οι αιτήσεις εγγυήσεων απαντώνται εντός 24ώρου.

Η εξυπηρέτηση του πελάτη μπορεί πλέον να γίνει ταχύτατα χάρη σε υπερσύγχρονο Κέντρο Ανταλλακτικών έκτασης 1.618 τμ, με συστήματα διαχείρισης WMS (Warehouse Management System). Κινήσεις όπως αυτή είναι που εξασφαλίζουν στην εταιρεία πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001 στη Παροχή Υπηρεσιών after sales.

Φυσικά όλα τα προϊόντα της SYM συνοδεύονται από διετή εγγύηση για όλα τα μηχανικά και ηλεκτρικά μέρη, αλλά και έναν χρόνο για τα πλαστικά και τη βαφή. Στην πλειονότητα των εξουσιοδοτημένων συνεργείων το πρώτο σέρβις του νέου δικύκλου προσφέρεται δωρεάν. Παράλληλα, στο ενδεχόμενο μια ακριβής επισκευής προσφέρεται η δυνατότητα ο πελάτης να αιτηθεί για δάνειο στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία μέσω και του κεντρικού χρηματοδοτικού προγράμματος της Γκοργκόλης Α.Ε. Σε ιδιαίτερες εγγυητικές περιπτώσεις χρονοβόρων επισκευών υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν παροχής οχήματος εξυπηρέτησης πελατών.

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ